CzachaBiceps Napisano 28 Listopada 2015 #358979 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Nick:CzachaBiceps Wiek:17 Data rejestracji na forum:chyba przez 2 dni albo przez 3 dni tu jestem Czas spędzony na forum:1h 49min Doświadczenie w ocenianiu:dużo Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:nie Dlaczego Ty?:mało czasu nale ja mam bardzo dużo czasu najbardziej w weekend Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:najbardziej będę aktywny w weekend Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)nie Coś od siebie:mam na imię Dominik mam 18 lat mam nadzieje ze spodoba wam się moje podanie Steam:ChachaBiceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 28 Listopada 2015 #358983 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 28 Listopada 2015 #358984 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Listopada 2015 #359041 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/76142-ub-team-czachabiceps/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Listopada 2015 #359042 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi