kubiiiiks Napisano 31 Stycznia 2021 #618276 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Witam mam problem ze zwrotnym kodem na klasę premium cod 45k klasa Skrytobójca. Ukazuje się, że kod zwrotny jest nie prawidłowy. Czynność powtórzyłem 2 krotnie i drugi raz wykupiłem klasę aczkolwiek dzieję się tak samo. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 31 Stycznia 2021 #618285 Administrator Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Wyślij mi na pw kod zwrotny, numer i treść sms-a. Najlepiej zrób zrzut ekranu w telefonie i daj zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 31 Stycznia 2021 #618286 Administrator Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi