norbi 13 Napisano 1 Lutego 2021 #618362 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Twój nick podczas gry: norbi Godzina, data zdarzenia:13.40 Mapa: de dust STEAM_ID / IP: nie mam steam Uzasadnienie: rozmowa na dc to nie podpowiadanie tyczy sięto też gracza spasiba i sztywnyroman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 1 Lutego 2021 #618367 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 zapraszam admina @OseRaN do wytłumaczenia Aitler i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OseRaN Napisano 2 Lutego 2021 #618502 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 (edytowane) no to sytuacja wygladała tak, że gracz na stemie napisał mi, że 3 graczy sobie daje info na dc, więc napisałem zeby mnie dodali to wbiłem i sam słyszałem jak przez 2/3 mapy dawali sobie info . Niech to bedzie nauczka na następny raz B) Edytowane 2 Lutego 2021 przez OseRaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 2 Lutego 2021 #618503 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi