Adi Napisano 4 Lutego 2021 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #618650 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 (edytowane) Nick: Adi Wiek: 25 (26 za rogiem) Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:1:26258613 CS 1.6/CS:GO: CS 1.6 oraz CS:GO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Zależy od dnia, od godziny po pare godzin Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak Coś o sobie: Mam na imie Adrian i mieszkam w UK od ponad 10lat, jestem instruktorem, wolny czas spędzam głownie przed komputerem Doświadczenie: Miałem admina na wielu serwerach, w większości grywam w cs1.6 lecz również w csgo wiec wiem z czym co sie je Dlaczego Ty: Chciałbym pomoc sieci poprzez szybsze rozpatrywanie screenów czy innych, w tych czasach ludzie nie sa cierpliwi, im więcej ludzi tym większa szansa na szybsze rozpoznanie, oraz myślę ze potrafie rozpoznać czy ktoś gra czysto czy sobie wspomaga gre Edytowane 4 Lutego 2021 przez Adi Lightness, pemeq i Aitler dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 7 Lutego 2021 #618952 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Zestaw na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 9 Lutego 2021 #619101 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi