Adi Napisano 4 Lutego 2021 #618650 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2021 (edytowane) Nick: Adi Wiek: 25 (26 za rogiem) Link do BanID:聽https://banid.pl/kto?to=0:1:26258613 CS 1.6/CS:GO:聽 CS 1.6 oraz CS:GO Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: Zale偶y od dnia, od godziny po pare godzin Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): Tak Co艣 o sobie: Mam na imie Adrian i mieszkam w UK od ponad 10lat, jestem instruktorem, wolny czas sp臋dzam g艂ownie przed komputerem Do艣wiadczenie: Mia艂em admina na wielu serwerach, w wi臋kszo艣ci grywam w cs1.6 lecz r贸wnie偶 w csgo wiec wiem z czym co sie je Dlaczego Ty: Chcia艂bym pomoc sieci poprzez szybsze rozpatrywanie screen贸w czy innych, w tych czasach ludzie nie sa cierpliwi, im wi臋cej ludzi tym wi臋ksza szansa na szybsze rozpoznanie, oraz my艣l臋 ze potrafie rozpozna膰 czy kto艣 gra czysto czy sobie wspomaga gre Edytowane 4 Lutego 2021 przez Adi Aitler, Lightness i urlopowy pemeq dodali reakcje 2 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽L@M@NeR Napisano 7 Lutego 2021 #618952 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2021 Zestaw na PW Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽L@M@NeR Napisano 9 Lutego 2021 #619101 Udost臋pnij Napisano 9 Lutego 2021 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi