Dzej Napisano 27 Listopada 2015 #358909 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Spryciarz- nie duzo osob nia i nie wiem czy ktos zauwazyl, ze ta klasa bije wiecej (jak wbijesz troche int) niz jakakolwiek inna dzis strzela do mnie gosc z chyba 63 lvl-em +tytany i bil mnie po 100 z hita prawie tylko co cyber rakieta na kolejnej mapie bez naboil pil mnie po 50-60-70 zalezy od odleglosci troche za duzo jak na klase no premium, nawet na premium za duzo moja propozyja, aby zmiejszyc ten DMG z inteligencji o jakas polowe albo chociaz cwierc tego co ma. Syryjczyk- bardzo dobra i fajna klasa tylko brakuje jej dodatkowej broni UZI. TMP i UZI sa krotkiego zasiegu, a jak juz sie stanie naprzeciw takiego cybera 100+ czy kapcia to nie ma szans 30 kuleczkami im cos zrobic bez dobrego perku. Jezeli nie uzi to moze zwiekszyc szanse na krytyczne teraz ma 1/13 to niech ma 1/10 czy 1/8 to i tak malo bo trzeba blisko podejsc. perk: Rusher- to jest jakis kosmos gosc wali z respa CT na de_d 2002 to bedzie 1 km do respa TT i trafia w glowe za 260 gdzie przy normalnym FFA nawet 1hp by nie zabral, wiec ze nie wszyscy to popra ale moze daloby rade zmniejszyc troche zasieg tego rushera, bo to az smieszne jest czasami. to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 27 Listopada 2015 #358920 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Dzej to jest codmod, spryciarz to jedyna alternatywa w walce z kapitanem/stalkerem z klas zwyklych wiec bez przesady. Jak tylko ktos chwile pogra, to kazda klasa bedzie za dobra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 28 Listopada 2015 Autor #358931 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 wiedzialem bo co innego moglbys napisac.... ale to jest przesada jak bije po 60 -70 albo po 100 z perkiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 29 Listopada 2015 #359334 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Za duży dmg ma spryciarz chomik w nogi mi strzela 2 hity i 160 hp nie ma. To jest trochę przegięcie. (bez naboi żadnych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Listopada 2015 #359336 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Rushera bym zostawił tak jak jest co do syryjczyka mozna by mu zwiekszyc do 1/10 bo Uzi to za duzo a spryciarz dac mu +15 dmg do p90 (bez zadnej int) i zostawic, saper tak miał kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 30 Listopada 2015 #359846 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Tak macie rację, spryciarz jest za mocny jak na naszego coda. Zostanie on przy resecie osłabiony a co do reszty zmian zostaje tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 30 Listopada 2015 #360067 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Grudnia 2015 #341754 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Osłabiona wersja spryciarza, oraz polepszona syryjczyka są na serwerze, Mam nadzieję, że tym razem się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi