Skocz do zawartości

edycja 2 klas i perku

Dzej

Rekomendowane odpowiedzi

Spryciarz- nie duzo osob nia i nie wiem czy ktos zauwazyl, ze ta klasa bije wiecej (jak wbijesz troche int) niz jakakolwiek inna dzis strzela do mnie gosc z chyba 63 lvl-em +tytany i bil mnie po 100 z hita prawie tylko co cyber rakieta :( na kolejnej mapie bez naboil pil mnie po 50-60-70 zalezy od odleglosci troche za duzo jak na klase no premium, nawet na premium za duzo :)

moja propozyja, aby zmiejszyc ten DMG z inteligencji o jakas polowe albo chociaz cwierc tego co ma.

Syryjczyk- bardzo dobra i fajna klasa tylko brakuje jej dodatkowej broni UZI. TMP i UZI  sa krotkiego zasiegu, a jak juz sie stanie naprzeciw takiego cybera 100+ czy kapcia to nie ma szans 30 kuleczkami im cos zrobic bez dobrego perku. Jezeli nie uzi to moze zwiekszyc szanse na krytyczne teraz ma 1/13 to niech ma 1/10 czy 1/8 to i tak malo bo trzeba blisko podejsc.

perk: Rusher- to jest jakis kosmos gosc wali z respa CT  na de_d 2002 to bedzie 1 km do respa TT :)  i trafia w glowe za 260 gdzie przy normalnym FFA nawet 1hp by nie zabral, wiec ze nie wszyscy to popra ale moze daloby rade zmniejszyc troche zasieg tego rushera, bo to az smieszne jest czasami.

to tyle :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...