Orzeszek^ Napisano 10 Lutego 2021 #619231 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Nick: Orzech^ Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Doświadczenie mam w 100%. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 10 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ nie lubię ludzi którzy łamią prawa i za wiele sobie pozwalają ( cheaty) (wyzwiska do gracza) ( przeszkadzanie) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6h Kontakt: FB / GG / Kontakt Telefoniczny Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/orzech^/91.224.117.58:27060/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veon Napisano 10 Lutego 2021 #619255 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Orzeszek^ napisał: (wyzwiska do gracza) No właśnie, nie tolerujesz tego? A niestety sam potrafiłeś mnie wyzywać od "cheaterów" i nie tylko, cytat: " kampy je..ne". Skoro nie potrafisz panować nad emocjami, to nie powinieneś dostać prawa do admina. Jestem na NIE. Edytowane 10 Lutego 2021 przez veon Orzeszek^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 17 Lutego 2021 #619761 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 W kryteriach widnieje punkt odnośnie posiadania aktywnego konta steam z CS 1.6 - niestety takiego nie posiadasz wiec jestem zmuszony odrzucić podanie. Jeżeli będziesz już mieć wersje gry na steam to zapraszam ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 17 Lutego 2021 #619762 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi