CukierkowyMario Napisano 13 Lutego 2021 Premium #619412 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Witam ma taki problem z wbiciem na serwer , coś nie tak z mapą nie wiem o co chodzi może by jakiś moderator pomógł ? Ta mapa mi nie chce wejść co chwil błąd wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 13 Lutego 2021 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #619417 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Mape ktora ty masz sciagnieta rozni sie od tej ktora jest wgrana na serwerze, wejdz w cstrike/maps znajdz de_russka.bsp i ja usun poczym sciagnij z serwera, albo z posta de_russka.bsp CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 13 Lutego 2021 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #619427 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi