CukierkowyMario Napisano 13 Lutego 2021 #619412 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Witam ma taki problem z wbiciem na serwer , coś nie tak z mapą nie wiem o co chodzi może by jakiś moderator pomógł ? Ta mapa mi nie chce wejść co chwil błąd wywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 13 Lutego 2021 #619417 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Mape ktora ty masz sciagnieta rozni sie od tej ktora jest wgrana na serwerze, wejdz w cstrike/maps znajdz de_russka.bsp i ja usun poczym sciagnij z serwera, albo z posta de_russka.bsp CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 13 Lutego 2021 #619427 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi