jestem rolnikiem Napisano 27 Listopada 2015 #358640 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 witam dziś chcialem sb pograc na serwerze wchodze i patrze ze trzeba wpisac pin nigdy mi to nie wyskakiwalo ale pamietałem go wiec wpisałem i wyskoczyła mi informacja ze haslo jest bledne moze mi ktos powiedziec co z tym zrobic? zaznacze ze miałem juz range miastrzowski obronca i skiny do kazdego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyk pykk Napisano 27 Listopada 2015 #358750 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Ktos ci gral na nicku, zmien nick i graj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem rolnikiem Napisano 27 Listopada 2015 Autor #358788 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Stary na tym nicku mialem duzo skinow nie chce mi sie tego od nowa zbierac a tym samym zmieniac nicku ktory lubie chcialbym odzyskac konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Grudnia 2015 #361140 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Zgłoś się do na pw w sprawie zmiany pinu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Grudnia 2015 #361141 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi