Toksem Napisano 18 Lutego 2021 #619822 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 (edytowane) Twój nick podczas gry: Toksemik Godzina, data zdarzenia: 15:52 Mapa: de_dust2_long STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:420630924 Uzasadnienie: Dostalem bana na cod 400 za niby aktywnego bana. Nie przypominam sobie sytuacji bym dostawal tutaj perma lub bana ktory mogl nie minac po za tym byl reset bans i mam czystego bansa oprocz tego AB wiec nie wiem dlaczego zostal nadany taki ban mam nadzieje ze szybko zostanie to wyjasnione. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'AB' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:420630924' [AMXBans] Your IP: '188.33.60.121' [AMXBans] =============================================== Owszem dostalem destroya ale z banem na 7d za kultura a nie permem hhahahhaa. Wiec troche smieszne jest ze banujesz kogos nie bedac pewnym . Edytowane 18 Lutego 2021 przez Toksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 18 Lutego 2021 #619824 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 @CukierkowyMario zapraszam do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 18 Lutego 2021 #619830 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 (edytowane) Witam . Doszły mnie słuchy iż temu graczowi został nałożony na konto Destroy @Born To ta osoba ? jeśli nie to sorry za bana. Co do bansa/i resetu jego to jak jest nadany perm. to jest na zawsze. Graczu Napisałem ci przecież sorry za bana. Najwidoczniej zostałem źle doinformowany . Edytowane 18 Lutego 2021 przez CukierkowyMario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 18 Lutego 2021 #619831 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Zrobimy tak, dostaniesz UB. Usłyszę gdzieś Twój brak kultury i żegnasz sieć z permem. Destroy był nadany przeze mnie. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 18 Lutego 2021 #619832 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi