Newbii Napisano 28 Lutego 2021 #620460 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 dzień dobry moje pytanie jest takie bo reset był 12.02 i osób było troszkę sporo minęło 2 tygodnie i no serwer stoi od godzin np 22-23:00 lub o 11:00 stoi pusty a jakbył reset to było o tej godzinie max 9-10 czy można by było jakoś to zmienić? pozdrawiam i życzę miłej niedzieli Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 28 Lutego 2021 #620468 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Z tego co mi wiadomo w następnym resecie będą wprowadzane zmiany co do serwera i jego funkcjonowania, więc no musimy czekać aż jakiś no life(o tobie newbi mowa?) wbije 400 jak i minie ten miesiąc/półtora. F4N4TYK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 28 Lutego 2021 #620478 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 No Fakt nie ma ludzi , ale to nie jest raczej od resetu zależne tylko , od reklamy serwera , Większość graczy woli serwery typu dd2 lub only awp itp. No cóż brakuje nam graczy @Newbii ale co poradzić w dzisiejszych czasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Marca 2021 #620539 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Patrząc na to mogę tylko powiedzieć sarkastycznie, żebyś grał 24h na dobę i wbił ten 400 lvl. Kiedy będzie reset to będzie i opanujcie się ludzie, bo ręce opadają widząc wasze "wszelkie możliwe powody braku ludzi". Stąd też będą poważniejsze zmiany. KAI i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Marca 2021 #620540 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi