Lichigo Napisano 1 Marca 2021 #620548 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Data zdarzenia: Nick gracza:Lemon Dowody:Świadkowie Świadkowie:krul julian, _dr0p Uzasadnienie:Admin wlepił mi bana bez podania powodu jeśli go ma niech mi go pokaże bo ja nie przypominam sobie bym musiał poprawiać swoją kulturę osobistą :) Z Pozdrowieniami i z chęcią poznania prawy Lichi :) Lightness i Lemon_Haze dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Marca 2021 #620549 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Przerzucam to do odpowiedniego działu, bo skarg bez dowodów nie rozpatrujemy. Odwołania to inna sprawa i też zedytuj wzór w Twoim temacie, który obowiązuje tutaj. @Lemon_Haze zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 1 Marca 2021 #620552 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Gracz na mapie de_dust2002 zwyzywał mnie i to nie pierwszy raz po czym uciekł tu przyklad ss jednego z nich @Born odczytaj pw https://www73.zippyshare.com/v/IZ7Ki7TT/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Marca 2021 #620553 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 L 02/28/2021 - 19:57:43: "Lichigo<84><STEAM_1:0:630921436><TERRORIST>" say "Milego wieczoru zyCze a tobie lemon chuj w dupe i w plecy kotwica "D" Max, elo elo 350 i CukierkowyMario dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Marca 2021 #620554 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi