grawitacja Napisano 26 Listopada 2015 #358451 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Twój nick podczas gry: grawitacja ostatnio sie trzyma Godzina, data zdarzenia: 21:14 Mapa: awp_india STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:27966374 Uzasadnienie: ban bez powodu, link do screena http://www.speedyshare.com/Ghg4M/awp-india0000.rar( tylko jeden ss był zrobiony ) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:27966374' [AMXBans] Your IP: '217.99.2.81' [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Screenshot taken on player grawitacja ostatnio sie trzyma (217.99.2.81) 26.11.2015 - 21:14:09 by admin Sliweczka *** iJeff killed grawitacja ostatnio sie trzyma with a headshot from awp *** Remii dolacza do Sil Anty-Terrorystow Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Listopada 2015 #358455 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Zapraszam do wypowiedzi admina @@Sliweczka ma na to 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliweczka Napisano 26 Listopada 2015 #358473 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 zgłoszenia 3 graczy na u@ + moja obserwacja dawało powód aby zrboic ss'y na wh. ss'y niestety nie trafione, jak widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 26 Listopada 2015 #358478 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 @@Sliweczka Ty mu nie zrobiłeś ss,tylko dałeś bana z powodem czitujesz. Musisz przedstawić dowody. masz 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliweczka Napisano 27 Listopada 2015 #358538 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Tak jak napisałem wczesniej, pod postem, nie mam pojecia dla czego jest tylko 1 screen shot, byc moze przerwało mi połączenie z internetem, więc dowodów nie przedstawie. Zgłoszenia kilku graczy ( nie bede ujawnial ich nicku na forum ogolnym) o używaniu przez "grawitacja ostatnio sie trzyma" wallhacka oraz moja ocena przez specta, dało powody by graczowi zostały zrobione ss'y. Jeśli zrobilem tylko 1 creena widocznie, musialem stracic polaczenie z internetem, bo kilka razy ta sytuacja mi sie zdarzala, w tym wypadku nie jestem w stanie przedstawic dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 27 Listopada 2015 #358548 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 @@Sliweczka Ty mu zadnych ss nie zrobiles.Dając bana z powodem ''czitujesz'' musisz mieć demko. Ten screen w .bmp jest robiony standardowo,ale nie chodzi o niego. Ktoś by Cię musiał przeszkolić z znajomości amxmodmenu. Temat podeśle wyższym. Oczywiście dla gracza ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 27 Listopada 2015 #358549 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi