CzachaBiceps Napisano 26 Listopada 2015 #358399 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Dobry wieczór wszystkim ! ;D Jak humorek? chyba nienajlepszy skoro jutro Poniedziałek ;D Ale spokojnie , nie ma się co pucować ! ;D Mam dla Was , specjalnie przygotowaną nowość ! Oto sporządzona , w sam raz na długi niedzielny wieczór , krzyżóweczka ! ;D krzyzowka-nasze-przyslowia_55458.png Tego jeszcze u nas nie było Moi kochani ;D ! Także , jestem bardzo ciekaw co pokażecie , tym razem ;P Do dzieła miśki ;* A no i standardowo , poprawne odpowiedzi wyłącznie na Pw ! Papatki i powodzenia , mam nadzieję ze staniecie na wysokości zadania ^^ Nie wiem jak dodać zdjęcie ale to za chwile ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzachaBiceps Napisano 26 Listopada 2015 Autor #358400 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Dobry wieczór wszystkim ! ;D Jak humorek? chyba nienajlepszy skoro jutro Poniedziałek ;D Ale spokojnie , nie ma się co pucować ! ;D Mam dla Was , specjalnie przygotowaną nowość ! Oto sporządzona , w sam raz na długi niedzielny wieczór , krzyżóweczka ! ;D krzyzowka-nasze-przyslowia_55458.png Tego jeszcze u nas nie było Moi kochani ;D ! Także , jestem bardzo ciekaw co pokażecie , tym razem ;P Do dzieła miśki ;* A no i standardowo , poprawne odpowiedzi wyłącznie na Pw ! Papatki i powodzenia , mam nadzieję ze staniecie na wysokości zadania ^^ Nie wiem jak dodać zdjęcie ale to za chwile ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzachaBiceps Napisano 26 Listopada 2015 Autor #358402 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 pomocy musze się dowiedzieć jak dodać zdjęcie do postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Listopada 2015 #358416 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 da fuck ?Jutro piątek, jakieś nagrody itp,? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 26 Listopada 2015 #358429 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Emm..Bolszewo?! Weź nie przynoś wstydu mojej okolicy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Listopada 2015 #358437 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Jutro poniedziałek? /kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Listopada 2015 #358438 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje konkursów" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 26 Listopada 2015 #358440 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 A nagrody? Piątek jutro a ja hajsu na balety nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi