CzachaBiceps Napisano 26 Listopada 2015 #358399 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Dobry wieczór wszystkim ! ;D Jak humorek? chyba nienajlepszy skoro jutro Poniedziałek ;D Ale spokojnie , nie ma się co pucować ! ;D Mam dla Was , specjalnie przygotowaną nowość ! Oto sporządzona , w sam raz na długi niedzielny wieczór , krzyżóweczka ! ;D krzyzowka-nasze-przyslowia_55458.png Tego jeszcze u nas nie było Moi kochani ;D ! Także , jestem bardzo ciekaw co pokażecie , tym razem ;P Do dzieła miśki ;* A no i standardowo , poprawne odpowiedzi wyłącznie na Pw ! Papatki i powodzenia , mam nadzieję ze staniecie na wysokości zadania ^^ Nie wiem jak dodać zdjęcie ale to za chwile ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzachaBiceps Napisano 26 Listopada 2015 Autor #358400 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Dobry wieczór wszystkim ! ;D Jak humorek? chyba nienajlepszy skoro jutro Poniedziałek ;D Ale spokojnie , nie ma się co pucować ! ;D Mam dla Was , specjalnie przygotowaną nowość ! Oto sporządzona , w sam raz na długi niedzielny wieczór , krzyżóweczka ! ;D krzyzowka-nasze-przyslowia_55458.png Tego jeszcze u nas nie było Moi kochani ;D ! Także , jestem bardzo ciekaw co pokażecie , tym razem ;P Do dzieła miśki ;* A no i standardowo , poprawne odpowiedzi wyłącznie na Pw ! Papatki i powodzenia , mam nadzieję ze staniecie na wysokości zadania ^^ Nie wiem jak dodać zdjęcie ale to za chwile ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzachaBiceps Napisano 26 Listopada 2015 Autor #358402 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 pomocy musze się dowiedzieć jak dodać zdjęcie do postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Listopada 2015 Premium #358416 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 da fuck ?Jutro piątek, jakieś nagrody itp,? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 26 Listopada 2015 Kobieta #358429 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Emm..Bolszewo?! Weź nie przynoś wstydu mojej okolicy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Listopada 2015 #358437 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Jutro poniedziałek? /kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Listopada 2015 #358438 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje konkursów" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 26 Listopada 2015 #358440 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 A nagrody? Piątek jutro a ja hajsu na balety nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi