CzachaBiceps Napisano 26 Listopada 2015 #358397 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Nick:CzachaBiceps Wiek:18 Data rejestracji na forum:2015.11.26 Czas spędzony na forum:będę się starał codziennie wchodził na forum Doświadczenie w ocenianiu:duże Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:nie Dlaczego Ty?:mało aktywnych UB TEAM a ja będę się starał codziennie wchodzic i ogarniać Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:po szkole I wieczorem Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) tak Coś od siebie:poznałem was na jakimś serwerze chyba na JailBreak byłem zbanowany a przypomnalem sobie forum i będę aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 26 Listopada 2015 Weteran MH #358405 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Nie posiadasz admina na żadnym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 26 Listopada 2015 Weteran MH #358406 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi