AgresywnyOgorek Napisano 26 Listopada 2015 #356251 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Nick:AgresywnyOgorek Wiek:17 Data rejestracji na forum:24.10.2015r. Czas spędzony na forum:Ogólnie prawie 3 dni tym razem Doświadczenie w ocenianiu: Myślę ze z tym nie będę miał problemu ;p Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Jeszcze nie ale wiem mniej więcej jak to się robi (poradniki itp..) ale kiedyś musi być ten pierwszy raz Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie nie byłem banowany chyba że za ping ze parę razy wywalony Dlaczego Ty?: Nie wiem tak jakoś mnie natchnęło żeby zrobić coś nowego i też chciałbym zobaczyć jak mi to wyjdzie Oraz chciałbym służyć pomocą Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: to zależy najczęściej np. włączam stronę forum i sobie siedzę przeglądam albo gram w cs'a i stronę mam włączoną Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Niestety jeszcze nie Coś od siebie: Myślę że mogę się wam przydać jako taka pomocna dłoń To moja trzecia próba :facepalm: ale do trzech razy sztuka Dzisiaj mijają 2 tyg od pierwszej próby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Listopada 2015 #358266 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/75835-podanko-do-ubt-cz2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Listopada 2015 #358267 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi