kaboom!. Napisano 22 Marca 2021 #622807 Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 (edytowane) Dobry. Dzisiejszego dnia zauważyłem w komendzie /zamien dość spory problem. Podczas gry na serwerze jeden z graczy posiadał perk "Wyposażenie wsparcie" czyli co rundę otrzymywał jedną rakietę. I tu własnie pojawił się problem, bo pomimo że rakietę miał tylko jedną to rzucał ich znacznie więcej niż powinien. Więc po chwili obserwacji zobaczyłem że co chwilę wpisuje /zamien co również postanowiłem uczynić i zauważyłem że na serwerze można się wymieniać sam za sobą dzięki czemu można bugować wszystkie perki które dają jakieś granaty/miny/rakiety itp itd. I tutaj pojawia się moja propozycja aby zablokować możliwość wymiany z samym sobą Oznaczam osoby zajmujące się serwerem dla szybszej reakcji. @Adi @SadoS Edytowane 22 Marca 2021 przez kaboom!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 22 Marca 2021 #622834 Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Dziękujemy za zgłoszenie, już naprawiamy. kaboom!. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 22 Marca 2021 #622835 Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi