OsranY OgoreK Napisano 25 Listopada 2015 #358188 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Usunąłem wszystkie cheaty z gry Counter-Strike 1.6. Proszę o odbanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 25 Listopada 2015 #358189 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Dostosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Listopada 2015 #358199 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/76071-prosze-o-odbanowanie/ Kolega chyba nie chce współpracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 25 Listopada 2015 #358205 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Kolego dostałeś bana z powodem wstaw ssy po czym ponownie wbiłeś na serwer i napisałeś mi na u nie banuj już ofnołem. Po dostaniu bana kolejnego zacząłeś pisać to samo z wulgarnym językiem. I nie bredź mi na u@ że wstawiłeś ssy bo po 1 jest to nie prawda a po 2 nie grasz na byle jakiej sieci i twoje prośby na u@ "Nie banuj już ofnołem" nie przejdą. Więc zrozum to w końcu dzieciaku że jak dostałeś ssy to wstaw je na forum a jak wiesz że nie są czyste to nie pchaj się na serwer na chama z myślą że ci odpuszczę bo już ofnołeś. Gra na czitach nie jest tolerowany i nie będzie! i zapamiętaj to sobie że na innych serwerach będzie to samo. To tyle z mojej strony. Aha tak na boku jak już zmieniłeś nick na Osrany | Banan to graj czysto a nie po raz kolejny czitujesz na nowym nicku. Jeżeli gracz Grzesio to twój kolega to go o tym poinformuj bo jest identyczna sytuacja tyle ze on mi nie spami na u@. Przepraszam za kilka słów uniesienia ale nie potrafię inaczej tego opisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 25 Listopada 2015 #358295 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Toldi, skoro wiesz ze gral na wspomagaczach powinienes go nagrac po czym nagrodzic gracza stosownym banem, nie dawac mu screeny jesli gra na wspomagaczach... boisz sie banowac za aima/wh? a jesli gracz grajacy na wspomagaczach przerobi ssy to co? dostanie ub, wbije na serwer i bedziesz mowil ze jest czysty bo ssy mial i dostal ub? to nie na tym polega stary.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OsranY OgoreK Napisano 25 Listopada 2015 Autor #358305 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Toldi ja nie gram juz na wspomagaczach i nie zmienialem nicku na Osrany Banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 25 Listopada 2015 #358306 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 SSy dostał raz przyznał się do tego zresztą było to widać. Za każdym razem gdy wejdzie dostaje bana permamentnego z powodem ab. Skoro chce grać to niech wstawi ssy a nie będzie się bronił że nie ma tych ssów bo to wymówka każdego czitera. Co do zmiany nicku coś ci za bardzo nie wieże że to nie ty byłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OsranY OgoreK Napisano 25 Listopada 2015 Autor #358222 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Chcesz to mnie nagraj ja nic nie mam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OsranY OgoreK Napisano 25 Listopada 2015 Autor #358224 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Wstawic Ci SS z folderu csa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 25 Listopada 2015 #358215 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Teraz nie widzę żebyś coś miał ale to cie nie usprawiedliwia z nie wstawienia ssów. Czemu ich nie wstawiłeś od razu tylko tuż po otrzymaniu ssów z powrotem wbiłeś na serwer pisząc mi że już ofnołeś. I tak w kółko. Zresztą można sprawdzić to w logach że tak było . Masz opcję edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysterious Napisano 26 Listopada 2015 #358322 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Ale po co ta dyskusja skoro ma bana z dopiskiem wystaw SS ma je wstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyk pykk Napisano 26 Listopada 2015 #358398 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 toldi ty to wgl jestes smieszny typ ile mozna dawac tych ss dla 1 osoby -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 26 Listopada 2015 #358475 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Brak wzoru. kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 26 Listopada 2015 #358476 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "CS:GO MOD" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi