ANGEL Napisano 10 Kwietnia 2021 #624325 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2021 Nick: ANGEL Wiek: 19 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:422278264 CS 1.6/CS:GO*: CSGO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Staram się być dzień w dzień. Wiadomo czasem coś wyskoczy. Coś o sobie: Nazywam się Paweł jestem uzależniony od picia alkoholu. Lubię spędzać wolny czas przed komputerem Doświadczenie: Byłem adminem na arenach później jeszcze raz ponieważ miałem przerwę później dołączyłem do UBT gdzie jestem nadal. Dlaczego Ty: Gram sporo w wolnym czasie na paru serwerach i jest spory młyn co wpływa na rozgrywkę dzieci latają na kręciołkach jest to częsty widok niestety w tych godzinach, w których ja najwięcej spędzam przy gierce, no ale mam nadzieję, że tym będę mógł ulepszyć rozgrywkę, blokując osoby nie grające fair play. *Można wybrać to i to* ps zdjęcie dla uwagi Aitler i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asusTenPrawdziwy Napisano 14 Kwietnia 2021 #624756 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 Często widzę na arenkach lub only mirage w godzinach, gdy nie ma adminów. Kiedyś posiadałeś funkcję admina na arenkach sprawowałeś się bardzo dobrze. Masz duże doświadczenie. Na pewno twoja obecność poprawiła by bardzo mocno rozgrywkę. Pozdrawiam. ANGEL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 18 Kwietnia 2021 #625209 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 2-tygodniowy okres próbny elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 18 Kwietnia 2021 #625210 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi