Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Malin

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem parę razy adminem na serwerach CSSETTI i Fragujemy.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8

Staż w CS-sie: 5 lat

Steam / NonSteam: narazie NonSteam

Dlaczego Ty: Chciałbym aby graczom grało sie przyjemnie, zwłaszcza gdy jestem obecny na serwie. Chciałbym pomóc administacji w zarządzaniu serwerem i żeby skonczylo sie czitowanie na serwie bo admini wchodzą rzadko a cziterzy czesto, gdyz mógłbym pomóc, poniewaz jestem dość często na serwerze.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: staram sie byc jak najczesciej ale raczej jest to od 4 do 6 godzin

Kontakt: forum,gra,facebook,ewentualnie skype

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Malin/80.72.40.110:27027/

Napisano

Co do steam to nie jest obowiązkowy do bycia tu adminem.aczkolwiek mam zamiar go kupić. A co do czasu grania to te 4-6 godziny to jest minimum od poniedzialku do piątku a w sobotę i niedzielę jestem prawie caly czas z przerwami na kawe :)

Napisano

na nie 

-napisal do mnie prywatna wiadomosc czy moge skometowac jego podanie to nie jest zachowanie godne admina powinienes czekac az wszyscy sie wypowiedza nie naciskajac na nich jestes nie cierpliwy a admin wlasnie powinien taki byc.

Napisano
na nie 

-napisal do mnie prywatna wiadomosc czy moge skometowac jego podanie to nie jest zachowanie godne admina powinienes czekac az wszyscy sie wypowiedza nie naciskajac na nich jestes nie cierpliwy a admin wlasnie powinien taki byc.

Hmm, poprosiłem tylko kulturalnie czy jak masz wolną chwilę to mozesz ocenic podanie, zależało mi tylko na tym żeby jakas odpowiednia i wykwalifikowana osoba skomentowała czy sie nadaje. Dodales swój komentarz tak jak prosilem i bardzo Ci za to dziękuję ze.znalazłes chwilę :)

Pozdrawiam

Napisano
Na nie

-nie widziałem cię na serwie

-steam

Nastepny raz odpowiadam ze steam tu dla admina nie jest obowiązkowy, co do tego ze mnie nie widziales to widocznie mało grasz jestem 16 w top'ce :)

Napisano
ale tak zawsze bylo jest i bendzie :P

Nie tylko ja się wypowiadam przeglądalem sporo podań i nie jeden się wypowiadam, po za tym lubię wszystkie sprawy wyjaśnić do konca to chyba cecha potrzebna dla admina ;)

Napisano

Najpierw mogę ci powiedzieć że bardzo dobrze że próbójesz

wyjaśnić sprawy do końca, ale nie usprawiedliwia nikogo takie coś 

wypowiadanie się pod swoim podaniem.

I

Wielkie Tak.

+AMX

+Wiek

+Sędzia Anna Wesołowska [sprawa do końca!]

+Lubie cię

+/- KAŻDY ZASŁUGUJE NA SZANSE, NAWET KTOŚ KTO CZITOWAŁ!

+Widziałem na innej serwerowni jak pełnisz 

role admina, jestem zadowolony że tacy ADMINISTRATORZY istnieją!

+Jesteś kulturalny, uczynny oraz pomocny graczom jak i Administracji.

+Wiem że jak się postarasz to robisz dobrze!

+Wiem że rozpoznajesz PROSÓW od cziterów.

- Ns

Gdyby miałbyś Steam było by wielgaśne TAK z +

Napisano

WIELKIE NIEE 

Wypowiadasz sie w swoim podaniu 

brak steam

aktywność

Ps : 3 ostatnie wypowiedzi są bardzo ciekawe kazda z nich ma po 1 post 2 min na forum . Jakiś mod gdyby mógł niech sprawdzi ip tych profili z ip kandydata

Napisano

ja jestem za okresem probnym dlaczego:

aktywnosc jest okey

mysle ze dasz rade 

Ps. nie mam pojecia gdzie spedzasz te 6h na cs bo na pewno nie na grze i jak widac nie na forum konto pod podanie

• Odpowiedzi 30
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...