Krawat Napisano 29 Listopada 2015 #359395 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Na nie -steam -wypowiadasz się w podaniu swoim -Nie widziałem cię na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 29 Listopada 2015 #359411 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 NIE - słaba aktywność - nie przestrzegasz regulaminu forum wypowiadając się w swoim podaniu - cierpliwość - kultury nie przestrzegasz na serwerze, często się unosisz - równie często łamiesz regulamin serwera latając po teksturach + amx + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BleK Napisano 29 Listopada 2015 #359427 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Na nie -steam -cierpliwość -wypowiadasz się pod swoim podaniem -nie widziałem cię na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 29 Listopada 2015 #359519 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Najpierw mogę ci powiedzieć że bardzo dobrze że próbójesz próbójesz?Ile ty masz lat kolego?Kupie ci słownik na święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 29 Listopada 2015 #359581 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361996 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 45K LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi