BLACHORYTMIK Napisano 24 Listopada 2015 #357738 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): 16:58 czas bana Nick admina/gracza, który zawinił: admin:dupadupadupa Dowody: http://www94.zippyshare.com/v/u5ImVihS/file.html Świadkowie: kto patrzy na czat czy cookolwiek na dm Uzasadnienie: Kick za pisanie ze ktos ma wh, ok. Ban za napsianie ze ktos jest "zerem" po tym jak dostalem kicka za pisanie ze koles ma wh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 24 Listopada 2015 #357747 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Rozdziewiczenie, pierwsza skarga! :jupi2: Ok, a teraz koniec żartów. Napisałeś do mnie na u@ żebym sprawdził gracza- po chwili odpisałem Ci, że już go sprawdzam. Mijają 2 minuty a Ty do mnie z pretensjami "zbanujesz go dzisiaj?" Wolne żarty. Człowieku, myślisz, że jeśli napiszesz mi na u@ nick gracza to od razu dam mu bana? Bo Ty napisałeś mi na u@ i MUSZĘ dać mu bana, nawet jeśli jest czysty? I to oburzenie, które dało się wyczuć w tym, co piszesz. Nie powiem, zirytowałeś mnie, stąd ten kick z takim, a nie innym powodem Kick, wracasz i już straszysz skargą, nazywasz mnie zerem, po czym stwierdzasz, że nie mam mózgu- stąd ban na 3 godzinki. Troszkę kultury Wiem wiem, nie każdy uwierzy mi na słowo, tutaj zdjęcia (bo nie mogę robić screenów): http://scr.hu/47cc/hfdnw http://scr.hu/47cc/l4rt0 Tyle ode mnie. Następnym razem więcej powściągliwości, cierpliwości i kultury. W szczególności kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLACHORYTMIK Napisano 24 Listopada 2015 Autor #357754 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Och, nie powiem ze tak nie napisalem, bo napisalem to i to bo napsialees ze ban leci po wejsciu za "zero" <- (3 ss) to teraz zasypywac bede ssami jak ktos napisze bot albo cos w tym "stylu" bo to pewnie tez uraza czyjes uczucia i beda lecialy bany na 3h tak ? no to do boju;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 24 Listopada 2015 #357758 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Nie wiem jak Ty interpretujesz kwestię obrażania, ale ja nie pozwolę sobie na to, aby byle kto w Internecie mnie obrażał (a już tym bardziej w życiu realnym). Nie masz kultury osobistej? To nie mój problem. Ja tylko karam za chamstwo. I nie bawię się w baniki po 5 czy 30 min tylko walę z grubej rury, zawsze tak robiłem i robić będę. Dla mnie nie ma czegoś takiego jak wyzywanie kogoś, wybacz Dodam jeszcze, że jakbyś nie napisał o "braku mózgu" to byłoby tylko na godzinkę. Nie mój problem, że nie radzisz sobie z nerwami i odreagowujesz w taki sposób. Tyle ode mnie, to mój ostatni post w tym temacie. Nie będę się wdawał z Tobą w dyskusję, ponieważ nie ma to najmniejszego sensu. I tak będziesz zdania, że masz rację, że w obrażaniu innych nie ma nic złego, a tym bardziej jeśli obrażasz kogoś w internecie. Dorośnij chłopie i po prostu pokaż, że jednak masz jakąś kulturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLACHORYTMIK Napisano 24 Listopada 2015 Autor #357764 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 3h ^^ no to bedziecie mieli co robic na forum I tez chce takiej surowosci gdy ktos mnie obrazi, zobaczymy czy wtedy bedzie takie chetne banowanie. Nie pozdrawiam, czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Biuro Ochrony Rapu Napisano 24 Listopada 2015 #357770 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Hah.Wiedziałem że skarga będzie. Byłem przy tej akcji i widziałem co się dzieje,w zupełności potwierdzam admina "dupa" Admin został poinformowany żeby sprawdzić gracza po paru chwilach został zamieszczony komunikat od admina na y@ że "czysty" czy coś w tym rodzaju, później gracz zaczął pisać że admin jest "zerem" itp .. Chłopie jeżeli tobie nie pasuje coś w graczu i podejrzewasz go że coś ma to nagraj demko i leć z tym na forum. Lub postaraj się i złóż podanie o Admina na serwie. Tyle z mojej strony pozdrawiam BOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Listopada 2015 #357771 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Rozumiem Cie dupadupadupa lecz ban na 3h troszkę za długi. A Ty graczu nie naciskaj na porządnego admina bo jak sam widzisz, od razu zszedł sprawdzić zgłoszenie, to trwa. Nie banujemy czystych graczy. Ban słuszny lecz za długi, skracam do 1h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 24 Listopada 2015 #357772 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi