Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wzór skargi (data i godzina): 16:58 czas  bana

Nick admina/gracza, który zawinił:  admin:dupadupadupa

Dowody: http://www94.zippyshare.com/v/u5ImVihS/file.html

Świadkowie: kto patrzy  na czat czy cookolwiek na dm

Uzasadnienie: Kick za pisanie ze ktos ma wh, ok. Ban za napsianie  ze ktos jest "zerem" po tym jak dostalem kicka za pisanie ze koles ma wh. 

Napisano

Rozdziewiczenie, pierwsza skarga! :jupi2:

Ok, a teraz koniec żartów.

Napisałeś do mnie na u@ żebym sprawdził gracza- po chwili odpisałem Ci, że już go sprawdzam. Mijają 2 minuty a Ty do mnie z pretensjami "zbanujesz go dzisiaj?" Wolne żarty. Człowieku, myślisz, że jeśli napiszesz mi na u@ nick gracza to od razu dam mu bana? Bo Ty napisałeś mi na u@ i MUSZĘ dać mu bana, nawet jeśli jest czysty? I to oburzenie, które dało się wyczuć w tym, co piszesz. Nie powiem, zirytowałeś mnie, stąd ten kick z takim, a nie innym powodem :)

Kick, wracasz i już straszysz skargą, nazywasz mnie zerem, po czym stwierdzasz, że nie mam mózgu- stąd ban na 3 godzinki. Troszkę kultury :)

Wiem wiem, nie każdy uwierzy mi na słowo, tutaj zdjęcia (bo nie mogę robić screenów):

http://scr.hu/47cc/hfdnw

http://scr.hu/47cc/l4rt0

Tyle ode mnie.

Następnym razem więcej powściągliwości, cierpliwości i kultury. W szczególności kultury :)

Napisano

Och,  nie powiem ze tak nie napisalem, bo napisalem to i to ;) bo  napsialees ze ban leci  po wejsciu  za "zero" :) <- (3 ss)  to teraz zasypywac  bede ssami jak ktos napisze bot albo cos w tym "stylu" bo to pewnie tez uraza czyjes uczucia ;) i beda lecialy bany na 3h tak ? no to do boju;)

Napisano

Nie wiem jak Ty interpretujesz kwestię obrażania, ale ja nie pozwolę sobie na to, aby byle kto w Internecie mnie obrażał (a już tym bardziej w życiu realnym).

Nie masz kultury osobistej? To nie mój problem. Ja tylko karam za chamstwo. I nie bawię się w baniki po 5 czy 30 min tylko walę z grubej rury, zawsze tak robiłem i robić będę. Dla mnie nie ma czegoś takiego jak wyzywanie kogoś, wybacz :)

Dodam jeszcze, że jakbyś nie napisał o "braku mózgu" to byłoby tylko na godzinkę. Nie mój problem, że nie radzisz sobie z nerwami i odreagowujesz w taki sposób.

Tyle ode mnie, to mój ostatni post w tym temacie. Nie będę się wdawał z Tobą w dyskusję, ponieważ nie ma to najmniejszego sensu. I tak będziesz zdania, że masz rację, że w obrażaniu innych nie ma nic złego, a tym bardziej jeśli obrażasz kogoś w internecie.

Dorośnij chłopie i po prostu pokaż, że jednak masz jakąś kulturę :)

Napisano

Hah.Wiedziałem że skarga będzie.

Byłem przy tej akcji i widziałem co się dzieje,w zupełności potwierdzam admina "dupa" 

Admin został poinformowany żeby sprawdzić gracza po paru chwilach został zamieszczony komunikat od admina na y@ że "czysty" czy coś w tym rodzaju,

później gracz zaczął pisać że admin jest "zerem" itp ..

Chłopie jeżeli tobie nie pasuje coś w graczu i podejrzewasz go że coś ma to nagraj demko i leć z tym na forum.

Lub postaraj się i złóż podanie o Admina na serwie.

Tyle z mojej strony pozdrawiam BOR 

Napisano

Rozumiem Cie dupadupadupa lecz ban na 3h troszkę za długi. A Ty graczu nie naciskaj na porządnego admina bo jak sam widzisz, od razu zszedł sprawdzić zgłoszenie, to trwa. Nie banujemy czystych graczy. Ban słuszny lecz za długi, skracam do 1h. 

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...