DMN.inaczejCheater Napisano 15 Kwietnia 2021 #624897 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Data zdarzenia: 04-15-21 14:58 Nick gracza: R4D1US Dowody: Serwer [ONLY MIRAGE BF2 MOD] IP: 91.224.117.11:27105 Bany Świadkowie: inni gracze z serwera Uzasadnienie: Daje bany za nic na serwerze z bonusami np. speed daje te bany po 1 rundzie którą obserwuje innych . ZenCior, SHIRO, Aitler i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMN.inaczejCheater Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor #624898 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 dodam tak nie może być, że admin banuje kogoś z powodu skarg jakiś silverów nawet nie zabezpieczając się jakimikolwiek dowodami Cytat nie mam demka po prostu sprawdziłem go bo dużo osób mówiło że ma cheaty więć sprawdziłem i akurat moim zdaniem jak sprawdzałem to miał podejrzaną akcje oraz też się spieszyłem bo kartkówkę miałem XD więc timingowo tak średnio Edytowane 1 minutę temu przez R4D1US proszę o degradacje tego admina. Chłop który jednym okiem patrzy na podejrzanego a 2 spieszy się nie zabezpieczając demka ani nic . To wygląda jakby nic nie miał na mnie i tak o dał bana. Bobson7, ZenCior i CukierkowyMario dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Kwietnia 2021 #624907 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Temat bez sensu, jest już odwołanie i tam monitoruj przebieg sytuacji. Następny taki Twój wpis będzie nagradzany odpowiednio. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Kwietnia 2021 #624908 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi