pr0xy Napisano 23 Listopada 2015 #357500 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Twój nick podczas gry: Alea Iacta Est Godzina, data zdarzenia: ~21 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Alea Iacta Est [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 21907918 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 79.191.73.177 ' [AMXBans] ========================================== Uzasadnienie: nie mam co uzasadniac, jakbym mial screeny to bym wstawil a skoro naprawiliscie juz hltv to prosze rozpisac moje demko Edit: Chcialbym jeszcze dodac iz nie zycze sobie by ktokolwiek zmienial mi nick na Cheater Destroyed, czekam na wyjasnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Listopada 2015 #357505 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Zbanowal Cie admin... Niech wyżsi wyjma logi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr0xy Napisano 23 Listopada 2015 Autor #357528 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Prosilbym admina ktory mnie zbanowal rowniez o naprawienie mojego cs'a. po banie w menu cs mam 4fps(wczesniej 60), a dolaczanie do innych serwerow skutkuje crash'em Steam znajduje 36plikow niespojnych z gra, robil aktualizacje co wciaz nie pomaga, sterownikow nie tykam bo godzine temu wszystko bylo dobrze Rowniez po banie zmienil sie config, o to przykladowe bindy... bind "TAB" "Exit" bind "ENTER" "Exit" bind "ESCAPE" "cancelselect" bind "SPACE" "Exit" o tym ze dostalem bana tez nie mialem pojecia bo cs sie wysypal. Tak wiec drogi adminie pomyśl 2 razy nim znów cos takiego zrobisz. Wedlug regulaminu daje ci tez 48h na naprawienie lub w ostatecznosci podanie rozwiazania tego błedu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Listopada 2015 #355093 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Niestety "Cheater Destroyed" = Twoje pliki CSa zostały dosłownie lub w przenośni zniszczone. Jedyne co Ci pozostaje to reinstal CSa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr0xy Napisano 23 Listopada 2015 Autor #355105 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Ale chyba same sie nie zniszczyly prawda?! Takie cos mozecie dawac dzieciakom co lataja na sh/aim a nie jesli kogos PODEJRZEWACIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Listopada 2015 #355089 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 W tej samej sekundzie dostał bana ewidentny cziter i prawdopodobnie nałożył się ban przez serwer przez jakąś lukę w pluginie. Bana już ściągam, niestety musisz przeinstalować cs a wcześniej wyczyścić po nim pliki. Na ffa nie ma vipa lecz jeśli grywasz na innym z serwerów to zgłoś się do mnie po vipa na 3 tygodnie w rekompensatę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Listopada 2015 #355088 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi