FlorAneq Napisano 28 Kwietnia 2021 #626127 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Twój nick podczas gry: LoLEk Godzina, data zdarzenia: około godziny 16:00 2021-04-28 Mapa: css_overpass STEAM_ID / IP: Ip: 37.248.156.63 STEAM_ID : STEAM_1 : 0 : 2032193057 Uzasadnienie: Witam ! Zostałem zbanowany przez jedno głupie nieporozumienie . Gdy byłem na spectatorze zauważyłem jak gracz strzelał trupowi w odbyt , więc napisałem na czacie " Jan Paweł strzela trupowi w du*ę" . Chodziło mi o gracza Jan Paweł 3 a admin zapewne tego nie zrozumiał . Dlatego piszę te odwołanie , myślę że zostanę odbanowany a gdy to się stanie przestanę pisać tego typu wiadomości . Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez FlorAneq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 28 Kwietnia 2021 #626130 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 @kameleonn no generalnie ten ban to troche za długi jak na takie coś nie sądzisz? @FlorAneq widzę twoje poprzednie bany, i prawdę mówiąc to bym się ogarnął na twoim miejscu. Może tu nie ma bezpośrednio odwołania to Największego Polaka Patrioty Karola Wojtyły aka Papieża Jana Pawła II, ale jak sam widzisz, niektórzy mogą to dostrzec i w konsekwencji dać ci bana. Posiedziałeś w kącie przez godzinę za karę, więc starczy. Dostajesz UB. ANGEL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 28 Kwietnia 2021 #626131 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2021 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi