Kamix Napisano 23 Listopada 2015 #357447 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Nick:Kamix Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):w skali 1-10 to 8 Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:gram juz od 5 lat Steam / NonSteam:NS Dlaczego Ty:Dlaczego ja??? Bo poprostu lubie pomagac gracza i lubie byc pomocnym i nie banuje za nic np Wkurzasz mnie itp- wiec mysle ze bedzie ze mnie Dobry admin Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ojj z 5-4-3 godz Kontakt: gg 556083377 Link do GameTracker'a: Nie dziala mi strona gametrackera :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 23 Listopada 2015 #357469 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 A mi działa->> http://www.gametracker.com/player/Kamix/80.72.40.110:27020/ Ledwie 5 i pół godziny Nie ważne czy jestem na tak czy na nie, brakuje Ci 25 godzin do minimum. Dodatkowo konto pod podanie. Takie podania powinno się karać warnem... @@ Małe niedopatrzenie- grasz na NS. Żartujesz sobie czy też nawet nie przeczytałeś wymagań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2015 #357525 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi