Skocz do zawartości

Dojde??

2speed

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: 2speed (forumowy)  [X]treme [H]oliday [A]dventure (W Csie)
Data rejestracji na forum: 5 maj 2015r. 
Czas spędzony na forum: 22h 43min 
Doświadczenie w ocenianiu: 7-8/10
Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak, ale to bylo dawno i zalzy Mi na tym, by Sobie wszystko przypomniec.
Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na serwerze, moze i tak.. Ale to bany pojedyncze, jak : miny, badz czasami txt.. Ale to jeszcze poczatki jak zaczynalem u Was grac.
Dlaczego Ty?: Zalezy Mi, głównie na Tej randze dlatego by, gracze zbanowani, nie musieli bezczynnie czekac na Ocene UBT, a za równo Ja, mialbym Co do roboty majac wysoki Ping, co zdarza Mi sie to co raz częściej. Noo, a przy okazji mam sznase Pomóc innym UnBanerom w tej Pracy.
Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Mysle, ze jakas 2-3h jak narazie.. Ale jutro ide po odbior Tableta z Orange i bede staral sie mnostwo czasu poświęcać Forum.

Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Nie
Coś od siebie: Hmm. A co tu wiecej sie rozpisywac... Mysle, ze wszystko napisałem, co mialem napisac... Reszta w Moim Profilu.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Administracja Multi-Head.pl

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...