oliwierpt72 Posted May 3, 2021 #626419 Share Posted May 3, 2021 Nick: oliqqWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem na kilku mniejszych serwerkach i na jailbreakuZnajomość AMXX (W skali 1-10): 9 moim zdaniemStaż w CS-sie: No mam z 3k godzin Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: No jestem sumienny oraz sprawiedliwy, będę trzymał się regulaminu. Na serwerze COD jest coraz częściej odpałów, a nie zawsze jest jakis administrator aby zbanowac. A naprawde jakaś pomoc się przyda Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Średnio z 5hKontakt: [email protected] no i oczywiście mess czy cokolwiek Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.19.229:27015/top_players/?query=oliqq&sort=2&order=DESC Mrozu, ANGEL and gozdan12 2 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragiToZlo Posted May 3, 2021 #626458 Share Posted May 3, 2021 (edited) Bardzo często gra, zawsze każdemu nowemu pomoże ogarnia gierke ogólnie. Nie jest toksyczny i spoko sie z nim gada Edited May 3, 2021 by DragiToZlo cos wiecej gozdan12 and oliwierpt72 2 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetaO_TO_Marka Posted May 3, 2021 #626461 Share Posted May 3, 2021 Jestem osobiście na tak. Ostatnio na serwerze brakuję adminów. Chłopka często gra na serwerku, umie się zachować na serwerze, bezkonfliktowy i przyjaźnie nastawiony do ludzi. oliwierpt72, gozdan12 and DragiToZlo 2 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozu Posted May 5, 2021 #626576 Share Posted May 5, 2021 Również twierdzę, że Oliqq nadawałby się na admina. Chłop jest bardzo aktywny na serwerze, pomaga nowym , średnio znającym się, tłumaczy również na czym polega serwer. Osobiście też twierdze że spoko ziomek z niego, można pogadać na luzie, nie jest spięty, bezkonfliktowy. oliwierpt72 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator aquax Posted May 6, 2021 #626663 Administrator Share Posted May 6, 2021 Zgłoś się do mnie na pw oliwierpt72 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator aquax Posted May 6, 2021 #626664 Administrator Share Posted May 6, 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator aquax Posted May 6, 2021 #626666 Administrator Share Posted May 6, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts