M5YOGI 10 Posted May 7, 2021 Imię: Jakub Nick: MR GINO Link do profilu STEAM Wiek: 22 Doświadczenie na Stanowisku Admin: Wcześniej miałem tu admina i na kilku innych serwerach kilka lat wstecz Znajomość SM/10: 8 SteamID: STEAM_1:0:102579421 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198165424570/ Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: GT(GameTracker) serwera: https://cache.gametracker.com/player/MR.GINO/145.239.16.111:27016/?fbclid=IwAR1hjOmVEZDWxhn92crZIEEmh8UrMv4UhD4G1063_fDwfu2vOH-3T5Saems Od kiedy grasz na serwerze: ponad pół roku jakoś tak Ile dziennie grasz na serwerze: coś około 2 lub 3h Dlaczego chcesz zostać adminem: Ponieważ chcę drugą szanse bo straciłem admina za słabszą aktywność z powodu drugiej pracy na spedycji jako spedytor. Teraz gdy w tej pracy mam już większy luz dam rade na spokojnie wyrobić normę godzin która tu obowiązuje i też chce zadbać o porządek na serwerze tak jak dawniej 2 1 CukierkowyMario, Czlowiek Depresja and ANGEL reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ANGEL 386 Posted May 7, 2021 Doświadczenie + Wiek + Godzinki nadrobione wracasz do gry widzę! + Nie było z tobą nigdy większych problemów miło by cię było znowu zobaczyć w roli administratora. Jestem jak najbardziej na duże TAK Pozdrawiam z imprezki 😆 1 asusTenPrawdziwy reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
StepSister 2 Posted May 8, 2021 Gracz aktywny, z tego co widzę na serwerze to również ogarnięty ;p. Jestem na tak. Share this post Link to post Share on other sites
Born 3302 Posted May 10, 2021 Warn odrobione - zatem podanie otwarte. Zapraszam do wypowiedzi Share this post Link to post Share on other sites
asusTenPrawdziwy 44 Posted May 10, 2021 Jestem na TAK! +doswiadczenie +godziny +rozmowny +ogarniety 1 ANGEL reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
CHMBER 12 Posted May 11, 2021 + gt + sm + rozmowny Jestem na TAK! Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted May 16, 2021 Zamykam na okres tygodnia. Jeśli będzie poprawa zobaczmy. Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted May 31, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites