Bobson7 Posted May 7, 2021 #626775 Share Posted May 7, 2021 (edited) Data/czas zdarzenia: 21:53 Nick Admina/Gracza: Bożydar Dowód(Ss'y/Demko): Uzasadnienie: Admin zbanował niewinnego gracza za ,,cheaty". Boi się banować prawdziwych cheaterów którzy strzelają przez sciany. Nie wycisza dzieci,graczy którzy zakłócają porządek na serwerze. Świadkowie: ZenCior,Kajzer,R4D1US,DMN,Reczii,Ola, Edited May 7, 2021 by Olaaaaa Rotkar Kubus, _Kajzer_, DMN.inaczejCheater and 1 other 4 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppiciuu Posted May 7, 2021 #626777 Share Posted May 7, 2021 (edited) po pierwsze cheaterów banuje. po drugie dzieci które wydzierały się i używały bindów były mutowane. Edited May 7, 2021 by ppiciuu CukierkowyMario, DMN.inaczejCheater, Olaaaaa and 1 other 1 1 1 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotkar Kubus Posted May 7, 2021 #626778 Share Posted May 7, 2021 ogólnie to taka sytuacja mówiłem o tym juz np oli ze wojtek mutowal os ale chb zle mutowal bo oni wchodzli i wychodzili i juz mieli unmute , a banuje on cheaterow dzis na moich oczach zbanowal 2 os jedna z movment cheatem , a druga z aimem jestem za str wojtka poniewaz robi on dobrze to co powinien a to ze zbanowal kogos raz nieslusznie to kazdemu zdarzaja sie bledy ppiciuu and Olaaaaa 2 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobson7 Posted May 7, 2021 Author #626782 Share Posted May 7, 2021 Ty sie wypowiadasz w sprawie cheaterów xDD jak sam latałeś na radar hacku nie no poparcie to ma dobre. CukierkowyMario 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotkar Kubus Posted May 8, 2021 #626784 Share Posted May 8, 2021 ogolnie to tak sprawy "niby moich cheatow " nie chce tu plątac bo mowilem juz kilka razy ze nie chatuje i nie cheatowal bym . A dostalem UB wiec nie plątaj tu tego :)))) A wiem że wojtek dostał słusznie adm bo gra na serwerze dużo i się stara . A przecież każdemu zdarzają się błędy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZenCior Posted May 8, 2021 #626787 Share Posted May 8, 2021 @Bobson7 Proszę nie dopisywać mnie do świadków gdy nie byłem na serwerze w takich godzinach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobson7 Posted May 8, 2021 Author #626789 Share Posted May 8, 2021 Nie chodzi o tego bana czy widziałeś. Tylko o to ze nie robi tego co trzeba. Sam na niego narzekałeś nie jednokrotnie na DC Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted May 8, 2021 #626791 Share Posted May 8, 2021 Temat zamykam do momentu gdy ktoś nie będzie chciał wnieść czegos pożytecznego do tej skargi. Jeśli ktoś kto się wypowiedział chce coś dodać niech edytuje swój post. @Bobson7 jeśli piszesz skargę musisz dodać również dowody na winę danej osoby. Skargi bez żadnej podstawy nie są brane pod uwagę @Olaaaaa @LOLSON oznaczam bo zrobił się lekki młyn w temacie i trzeba to ogarnąć Olaaaaa 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olaaaaa Posted May 8, 2021 #626801 Share Posted May 8, 2021 @ppiciuu jak na razie dostajesz upomnienie słowne, kolejna taka akcja kończy się dla Ciebie degradem. kameleonn 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olaaaaa Posted May 8, 2021 #626802 Share Posted May 8, 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts