Vaniish Napisano 12 Maja 2021 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 (edytowane) Nick w grze: Vaniish Imię: Jakub Wiek: 15lat w sierpniu 16 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Vaniish/147.135.197.53:27015/ Steam/Non Steam? (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561199136024563/ Doświadczenie adminowskie: Niezłe Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 7/10 Dlaczego Ty?: Myślę że ja ponieważ gram często na serwerze prawie każdy mnie zna i myślę że się nadaje do tej roli. Chce też być adminem bo jak wchodze na serwer nie ma admina to ktoś łamie regulamin np skraca mapę troche to denerwuje. Kontakt: Steam lub Forum Edytowane 12 Maja 2021 przez Vaniish Poprawka Ryblien, PPV, man1ek i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryblien Napisano 12 Maja 2021 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 + aktywność +AMXX Nie jestem pewny, Ponieważ nie miną nawet 1 miesiąc kiedy zacząłeś grę na naszym serwerze ale każdy ma szanse Jestem Tak 75% Nie 25% Vaniish i D1ABEL dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diament Napisano 12 Maja 2021 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 (edytowane) ja jestem na nie dlaczego? dlatego że razem z graczem pepsi macie brak kultury. -wiek + konto na polowe z bratem tak samo jak ryba też nie jestem pewny że minął miesiąc. +do tego na początku gry na serwerze zdarzyło ci się nie czekać za wszsytkimi w sensie robiles 0tp edit@ Nie ,nie wcale ja mam xd nie raz słyszałem przez mikrofon Ciebie a na drugi dzień twojego brata po mutacji Edytowane 12 Maja 2021 przez diament Vaniish, Ryblien i D1ABEL dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniish Napisano 12 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 (edytowane) 44 minuty temu, diament napisał: ja jestem na nie dlaczego? dlatego że razem z graczem pepsi macie brak kultury. -wiek + konto na polowe z bratem Czasami tak jest. I konta z bratem nie mam. Tak robiłem 0tp ale wtedy nie znałem regulaminu serwera bo wtedy zaczynałem grać. A jeżeli chodzi o tego mnie i brata to tylko ja i tak szczerze mam brata ale nie ma ze mną konta steam Jak nie wierzsz dalej dam ci link do jego stema: https://steamcommunity.com/profiles/76561198006002656 Edytowane 12 Maja 2021 przez Vaniish Ryblien dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anek Napisano 12 Maja 2021 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 +aktywność + amx +mimo krótkiego stażu jest znany - krótki staż - były przypadki słabej kultury ( jak u każdego z nas xD) Ja bym poczekał jeszcze tydzień, dwa żeby bardziej się poznać i ogarnąć co i jak D1ABEL, Vaniish i Ryblien dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChudyByk Napisano 12 Maja 2021 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 + znajomość amxx + aktywność +/- staż - kultura - jedna z rzeczy którą musisz zdecydowanie poprawić Mój werdykt: spróbuj za jakiś czas/ ewentualnie okres próbny Ryblien, Vaniish i D1ABEL dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 15 Maja 2021 Udostępnij Napisano 15 Maja 2021 Przyjmuje na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 15 Maja 2021 Udostępnij Napisano 15 Maja 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi