pemeq Napisano 12 Maja 2021 Donator Opiekun CS 1.6 COD 400 Redaktor VIP #627170 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 Nick: pemeq Wiek: 17 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:508009550 CS 1.6/CS:GO*: cs 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: to zależy od dnia czasami więcej czasami mniej a czasami w ogóle Coś o sobie: jestem osobą która raczej dba o morale serwera i raczej woli rozwiązywać sprawy kulturalnie tak by utrzymać jak największą ilość graczy na serwerze Doświadczenie: jakieś jest amx ogarnięty więc pewnie bym dał sobie rade Dlaczego Ty: bo jestem młodym aspirującym graczem serwerów i bardzo lubie owocowe czwartki *Można wybrać to i to* CukierkowyMario, Paulinkaa_, ANGEL i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zamykacz Napisano 12 Maja 2021 #627171 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 (edytowane) Pemeq to bardzo dobry chłopak, bardzo aktywny na forum jak i na ts3. Zaangażowany w społeczność multi-head'a. Odpowiada zawsze dzień dobry. Miły wychowany pozdrawiam, całuski! Edytowane 12 Maja 2021 przez zamykacz pemeq, ANGEL i CukierkowyMario dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANGEL Napisano 12 Maja 2021 #627172 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 (edytowane) Na tak bo generalnie tak Dobry chłopak grzeczny aktywny ! Edytowane 12 Maja 2021 przez ANGEL CukierkowyMario, zamykacz i pemeq dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 12 Maja 2021 Kobieta #627182 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 Jestem na tak +Wiek +Steam +Sympatyczny +Jesteś aktywny +Konto na forum Mam nadzieje ze ilość obowiązków cie nie przytłoczy Powodzenia zamykacz, pemeq, CukierkowyMario i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 13 Maja 2021 #627230 Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Wiek+ Steam+ Aktywny + Konto Forum+ Jestes fajna wyrozumiala osoba wiec jestem jak najbardziej na TAK! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 13 Maja 2021 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #627232 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Oświeć mnie po jakiego grzyba piszesz podanie na Support Admina, gdzie posiadasz wszędzie flagi za odbyty staż w UBT? Krótko mówiąc mogę stwierdzić, że jest to napisane dla kolorku - a takie coś nie wchodzi w grę. Rekrutacja nie jest z pewnością dla Ciebie i podobnego mniemania. elo elo 350, SHIRO, kameleonn i 3 innych dodali reakcje 1 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 13 Maja 2021 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #627233 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi