pemeq #URLOP Napisano 12 Maja 2021 #627170 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 Nick: pemeq Wiek: 17 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:508009550 CS 1.6/CS:GO*: cs 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: to zależy od dnia czasami więcej czasami mniej a czasami w ogóle Coś o sobie: jestem osobą która raczej dba o morale serwera i raczej woli rozwiązywać sprawy kulturalnie tak by utrzymać jak największą ilość graczy na serwerze Doświadczenie: jakieś jest amx ogarnięty więc pewnie bym dał sobie rade Dlaczego Ty: bo jestem młodym aspirującym graczem serwerów i bardzo lubie owocowe czwartki *Można wybrać to i to* zamykacz, Paulinkaa_, ANGEL i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zamykacz Napisano 12 Maja 2021 #627171 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 (edytowane) Pemeq to bardzo dobry chłopak, bardzo aktywny na forum jak i na ts3. Zaangażowany w społeczność multi-head'a. Odpowiada zawsze dzień dobry. Miły wychowany pozdrawiam, całuski! Edytowane 12 Maja 2021 przez zamykacz pemeq #URLOP, ANGEL i CukierkowyMario dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANGEL Napisano 12 Maja 2021 #627172 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 (edytowane) Na tak bo generalnie tak Dobry chłopak grzeczny aktywny ! Edytowane 12 Maja 2021 przez ANGEL CukierkowyMario, pemeq #URLOP i zamykacz dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 12 Maja 2021 #627182 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 Jestem na tak +Wiek +Steam +Sympatyczny +Jesteś aktywny +Konto na forum Mam nadzieje ze ilość obowiązków cie nie przytłoczy Powodzenia elo elo 350, pemeq #URLOP, zamykacz i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 13 Maja 2021 #627230 Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Wiek+ Steam+ Aktywny + Konto Forum+ Jestes fajna wyrozumiala osoba wiec jestem jak najbardziej na TAK! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 13 Maja 2021 #627232 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Oświeć mnie po jakiego grzyba piszesz podanie na Support Admina, gdzie posiadasz wszędzie flagi za odbyty staż w UBT? Krótko mówiąc mogę stwierdzić, że jest to napisane dla kolorku - a takie coś nie wchodzi w grę. Rekrutacja nie jest z pewnością dla Ciebie i podobnego mniemania. Paulinkaa_, kameleonn, Aitler i 3 innych dodali reakcje 1 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 13 Maja 2021 #627233 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 13 Maja 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi