BlackDeath97 Napisano 23 Listopada 2015 #357142 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Czesc chciałbym oznajmic ze rezygnuje poniewaz mam codziennie 9 lekcji i treningi i nie mam kiedy grac milo mi sie z wami gralo i pisalo mam nadzieje ze jak wroce bedzie czekac na mnie jendo miejsce na posade administratora mam nadzieje ze wroce szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Listopada 2015 #357162 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Uprawnienia zdjęte, dzięki za współpracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Listopada 2015 #357163 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 22 Stycznia 2016 #386865 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Admin [COD 45K LVL]" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi