ALJZK Napisano 24 Maja 2021 #628138 Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 (edytowane) Nick: AlojzyK Wiek: 18 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:511465072 CS 1.6/CS:GO: CS:GO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: No zacząłem częściej zaglądać, więc ok. 1/2h ale po szkole wiadomo więcej jest czasu więc na lajcie można podkręcić. Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak Coś o sobie: Jestem Paweł mam lat 18, chodzę do klasy SG i grywam w gierki komputerowe. Doświadczenie: Składałem podanie już na UBTeam na CS:GO ale dostałem zestaw 1.6 więc myślałem że to normalne i zrobiłem i miałem chyba 3/5 albo 2/5 a tak to tylko jako admin około 250+ banów i żaden bez odwołania, czyli jestem dokładny. Dlaczego Ty: Lubię oglądać demka i rozpisywać jakoś fajnie mi się wyłapuje te osoby które oszukują, też wiem że jest potrzebna para rąk bo jest jedna osoba od UBTeam z CS:GO więc myślę że przyda się następna para rąk. Edytowane 24 Maja 2021 przez AlojzyK Paulinkaa_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 24 Maja 2021 #628140 Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Zestaw wyśle jakoś w tym tygodniu. Zestaw wysłany. ALJZK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Maja 2021 #628733 Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi