Shotrzoore Napisano 22 Listopada 2015 #357029 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Dziś grałem od 12.00 do 17.00 mniej więcej i przez te godziny wszedł 1 admin (Bananowy Dziękuję )Przez te godziny było 4 amibotów i Walhalla i gdzie są te adminy Galaxy pytam cie gdzie są??? demka nie robiłem bo nie wytrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Listopada 2015 #357040 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Każdy admin jest rozliczany z aktywności, więc gdy mają słabszą tracą rangę, nie możemy też nikogo zmuszać do siedzenia. Oni też są ludźmi nie będą grać 24/7. Nie mniej jednak rekrutacja jest cały czas otwarta, jeżeli spełniasz wymagania i czujesz się na siłach zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Listopada 2015 #357041 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi