R1LU MORDECZKO Napisano 22 Listopada 2015 #356876 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Siema. Mam pewien problem. Dzisiaj pograłem sobie na COD 200lvl , normalnie na de_westwood_big, i gram gram i zmienila sie mapa poczym serwer przestał mi działac czy cos w ten deseng ... odswiezam robie wszystko i nic nie dziala ,a kiedy przeczekam te : [_______________________] które sie na laduje to pisze ze : Retrying 80.72.40.110:27008... You have been banned from this server Zastanowilem sie co jest grane, i wszedlem z AMXBANS 1.6 multi-head.pl i wpisuje swoja nazwe i patrze mam Ban: 21.11.2015 1h kultura , AKTYWNY łapie sie teraz za glowe i pytam JAK TO ? nie minał od wczoraj ze co ? czemu serwer nie dziala? A gdy wchodze na OnlyDD2 ten serwerowni to pisze ze "fake client" Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Listopada 2015 #356881 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Ban za kulturę wygasł. Przyczyną Twojego problemu z wejściem jest teraz randomowy ban nakładany automatycznie przez serwery, w związku z fake clientami, bądź zbyt częstym odświeżaniem. Bana tego nie możemy zdjąć, po pewnym czasie sam "schodzi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Listopada 2015 #357018 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 wyjaśnił. Musisz po prostu chwile odczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Listopada 2015 #357019 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi