neutron Napisano 22 Listopada 2015 #356712 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Nick: you mad ? Wiek: 18 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Duże, byłem długi czas na tej sieci adminem. Ponad pół roku na starym codzie 800. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Dosyć duży Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Doświadczenie, dobra znajomość regulaminu serwera, kulturalny. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5 H Kontakt: Forum, Steam, TS Link do GameTracker'a: 1. http://www.gametracker.com/player/you%20mad%20%3F/80.72.40.110:27008/ 2. http://www.gametracker.com/player/pan%20neutron/80.72.40.110:27008/ Grałem na dwóch nickach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 22 Listopada 2015 #356731 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Kiedyś razem z Neutronem adminowaliśmy na Cod 800lvl, świetna współpraca dawał radę jako admin i pewnie tym razem równie dobrze sobie poradzi. Niektórzy admini według mnie wolą grać niż pilnować porządku, często zgłaszam na u@ i zero odzewu, mam nadzieje, że to się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 22 Listopada 2015 #356738 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Po 1 REKRUTACJA ZAMKNIĘTA PO 2 pamiętam,że byłeś adminem i chyba dalem ci TAK ale nie pamiętam Ale chyba rzadko byłeś Ogólnie jestem za okresem próbnym tylko ze względu na aktywność neutron po co miałbym ściemniać, jest tak napisane więc przekazuję a to nie moja wina ,że jest tak napisane a jest inaczej http://www87.zippyshare.com/v/qclICnnt/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 22 Listopada 2015 Autor #356740 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Po 1 REKRUTACJA ZAMKNIĘTA Gdyby rekrutacja była by zamknięta to bym nie mógł napisać podania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 22 Listopada 2015 #356755 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Rekrutacja była zamknięta lecz pewna osoba mi ją otworzyła bez żadnego poinformowania. Przyjmuje ostatniego admina i rekrutacja będzie zamknięta do odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 22 Listopada 2015 #356858 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 jestem na NIE nie wiadomo skad sie pojawiles odkad gram na tym serverze dzis 1 raz cie dopiero zauwazylem wiec wybacz ale admina trzeba znac a ciebie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 22 Listopada 2015 #356901 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Na NIE. Jestes tu od niedawna. Nie masz jakiegos kontaktu z graczami, a to jest dosc istotne. Nie zauwazylam, zebys zglaszal na u@, a co by nie mowic, gram duzo @Chudy, to nie jest temat pdnosnie do pracy adminow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terrorystaa Napisano 22 Listopada 2015 #356925 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Wybacz ale NIE. Od niedawna dopiero zauważyłem Cię na serwerze, fakt, zajmujesz czasami topke z fajnymi statami, ale 0 jakichs u@, poza tym na nicku, na którym skladasz podanie, nie ma 50H.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 22 Listopada 2015 Autor #356935 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Na NIE. Jestes tu od niedawna. Nie masz jakiegos kontaktu z graczami, a to jest dosc istotne. Nie zauwazylam, zebys zglaszal na u@, a co by nie mowic, gram duzo @Chudy, to nie jest temat pdnosnie do pracy adminow. Wybacz ale nie jest tu od "nie dawna" http://scr.hu/3syr/j8rf3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 22 Listopada 2015 Autor #356938 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Wybacz ale NIE. Od niedawna dopiero zauważyłem Cię na serwerze, fakt, zajmujesz czasami topke z fajnymi statami, ale 0 jakichs u@, poza tym na nicku, na którym skladasz podanie, nie ma 50H.. A co ma piernik do wiatraka ? To że czasem zajmuje topke z fragami to nie ma nic do gadania w sprawie admina... Podałem dwa nicki na których gram/grałem. Poza ty nie składał bym podania na admina gdyby wszystko było po starem na tym serwerze. Mówię tu o niektórych administratorach, żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 22 Listopada 2015 #356968 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 jestem na nie, moze grales "kiedys" "wczesniej" ale sam wkleiles linki z GT ktore pokazuja ze w ciagu ostatniego miesiaca grales 5 dni - wydaje mi sie ze to jednak za malo jak na admina a po 2 moglbys nie nabijac postow w swoim podaniu? napisales to cierpliwie czekaj do zakonczenia badz edytuj swoj post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 24 Listopada 2015 #357611 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Przykro mi podanie na ten czas zostaje odrzucone. Daj się lepiej poznać i zapraszam za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 24 Listopada 2015 #357612 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi