sajmon252 Napisano 22 Listopada 2015 #356683 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Gdy chciałem wejść na serwer CS GO Mod #1 pojawiło mi się takie coś: Nick Reservation Pin Wpisz hasło dla nicku sajmon252 1.Wpisz hasło 2.Nie znam hasła I gdy wpisałem swoje hasło na chacie pojawiło się: Wpisałeś źle hasło, spróbuj ponownie. A gdy wpisałem ponownie moje hasło znowu się to pojawiło i mnie wywaliło z serwera. Proszę zróbcie coś. Myślę, że ktoś podszył się pode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Grudnia 2015 #361144 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Jeżeli problem dalej występuje zgłoś się z tym do na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Grudnia 2015 #361145 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi