5g! Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Nick: 5g! Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na 7 serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: ok 3 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chcę pomóc, nie zawsze jest jakiś admin na serwie, a ja dosyć często bywam na serwie ponieważ mam bardzo dużo czasu, wydaje mi się, że mam dobry kontakt z graczami, uwagi zgłaszam do adminów jeśli są dostępni na serwie, jak nie ma wbijam na forum i na czacie wołam admina aby ogarną sprawę. Ps. Na serwie grają też dzieci i czasami nie ma kto ich ogarnąć. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2 do 5 h dziennie Kontakt:Steam " RICK GRIMES" http://www.gametrack...72.33.58:27275/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutron Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Konto na forum założone i wyłącznie pod podanie. Linku do GT brak. Podanie mnie nie przekonuje. Na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5g! Posted April 3, 2016 Author Share Posted April 3, 2016 Niby czemu ? Konto założyłem wcześniej, nie w celu złożenia podania. Miałem problem z założeniem GT, a co do do wypowiedzi "Czemu ja ? " mogę się bardziej rozpisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 A ja jestem za daniem Ci szansy, na serverze panuje momentami chaos, adminów potrzeba, a Ty jako tako wymagania spełniasz. http://www.gametracker.com/player/5g%21/80.72.33.58:27275/Dosyć dobra aktywność, myślę, że można dać Ci szansę. Co do Amx nie jestem przekonany, ale to się okaże w praktyce. Na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 często ludzie zgłaszają łamanie regulamin na tym serwerze wiec kolejna para rak do pomocy sie przyda dobra aktywnosc ja jestem za okresem probym zobaczymy jak sie sprawdzisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Queen Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Jestem na TAK . Często jest aktywny , jest ogarnięty , ma mikro co jest potrzebne, często mi pomaga : ) Ogarnie To : ) widze jak się stara na serwie : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy`90 Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Ja jestem na tak, często na serwerze, dużo zgłasza na admin czacie, kulturalny, ma mikro ma steam nie ma co się zastanawiać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Zobaczymy. Daję Ci szansę na wykazanie się - przyjmuję na okres próbny 14 dni. Teraz wszystko w Twoich rękach. Jeżeli to wszystko zaprzepaścisz - od razu leci degradacja i musisz być tego świadomy. Zapraszam na pw w celu dopełnienia formalności związanych z podaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...