Adi 363 Posted June 9, 2021 (edited) Twój nick podczas gry: Adi Godzina, data zdarzenia: 09/06/2021 19:12 Mapa: am_mirage_mid_vnh STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:26258613 Uzasadnienie: także, zauważyłem ze joseph gra na serwerze i chciałem mu napisać żeby wszedł na forum (ciągle skarga wisi + demko do rozpisania na forum a nie byl na forum od niedzieli), ale zauważyłem ze gra cziter, nagrywałem go (na widoku), po paru rundach z miejsca kick bez ostrzeżenia, po czym wszedłem na serwer i pisałem na [email protected] żeby wszedł na forum i ze nagrywam czita, ale nie zdarzyłem bo usłyszałem tylko przez mikro josepha ze godzin sie nie nabija na spekcie i znow kick, po czym znow wszedłem na serwer i napisałem cos w stylu ze nagrywam czita, po czym kolejna wiadomość wysłałem z jego nickiem, po czym dostałem bana na 1dzien z powodem czitujesz. @josephhh Zapraszamy Edited June 9, 2021 by Adi 2 Aitler and ByNiu reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
senor 2371 Posted June 9, 2021 @josephhh od kiedy banujemy graczy na 1 dzien z powodem cheatowania? zapraszam do tego tematu jak i poprzedniego. Share this post Link to post Share on other sites
senor 2371 Posted June 9, 2021 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites