:.Mult!K!LL:.134 Napisano 21 Listopada 2015 #356215 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Wiek: 23 Staż na forum: Rejestracja: 11-21,2015 Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: 3-krotnie admin na dd2#2, 3 razy pod rząd wybierany adminem miesiąca, admin półrocza styczeń-czerwiec 2015, celebryta, prowadzący Q&A, prowadzący Typerka Multi-Head, moderator. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 20/10 Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: Ile będzie mi się chciało. Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.): Jestem pazerny. Biorę wszystko! Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Pewnie nic. Ale jestem "łowcą rang" i mam chrapkę na taki śliczny kolorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Listopada 2015 #356219 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 To jest jakiś żart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Listopada 2015 #356221 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Listopada 2015 #356473 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi