Dej man Napisano 13 Czerwca 2021 #630367 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Nick w grze: [D]A[M]I[A]N] Imię:Damian Wiek: 16 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/[D]A[M]I[A]N]/147.135.197.53:27015/ Steam/Non Steam? (Link do profilu): no Steam Doświadczenie adminowskie: nie miałem admina ale znam się dobrze na amxx Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 6 Dlaczego Ty?: myślę że bym mógł pomoc na serwerze w opanowaniu nim jestem tutaj stałym graczem i znam regulamin na tip top Jestem aktywnym graczem na serwerze Kontakt: discord/forum/serwer Vaniish i man1ek dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 13 Czerwca 2021 #630368 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 ledwo wróciłeś, 1 dzień gry i podanie? No nie przesadzaj Vaniish dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 13 Czerwca 2021 #630369 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Dej man dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi