Dej man Napisano 25 Czerwca 2021 #631000 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Nick w grze: [D]A[M]I[A]N] Imię: Damian Wiek: 17 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/[D]A[M]I[A]N]/147.135.197.53:27015/ Steam/Non Steam? (Link do profilu): nie mam steam Doświadczenie adminowskie: nie miałem okazji posiadać tej roli ale znam AMX Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 6 Dlaczego Ty?: myślę że bym się nadawał w tej posadzie jestem bardzo aktywnym graczem trochę nie panuje nad emocjami ale postaram się poprawić w swoim zachowaniu Kontakt: discord/ forum / serwer Chicken123, Hanybal, man1ek i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanybal Napisano 26 Czerwca 2021 #631017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Imponujący wynik na gametrackerze ? @elo elo 350 przecież nie napisałem czy jestem na tak czy na nie, tylko zaplusowałem go za czas spędzony w grze @Hanybal Nie obchodzi mnie to, masz mi podać Twoje GT z serwera na pw, jak nie grasz to po kiego grzyba się wypowiadasz? Takie wypowiedzi to spam. ~ elo elo 350 Dej man i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIKU09 Napisano 26 Czerwca 2021 #631020 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Jestem na Tak +AMX +trochę się poprawiłeś +aktywność Dej man dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniish Napisano 26 Czerwca 2021 #631024 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Narazie na nie. Popraw zachowanie i będę na tak I jeszcze trochę AMX. Dej man dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^No Napisano 26 Czerwca 2021 #631028 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2021 Tak ++GT -AMX (na spokojnie ogarnie) +imie Mozna dac okres probny 7dni Dej man dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChudyByk Napisano 27 Czerwca 2021 #631075 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2021 Przykro mi damian, nie tym razem. Kultura, kultura i jeszcze raz kultura, już niejednokrotnie pokazałeś jak się zachowujesz i na serwerze, i na discordzie. Po drugie wróciłeś kolejny już raz na serwer, ile pograsz 1-2 miesiące max i znowu znikniesz? Potrzeba nam graczy którzy będą chcieli zasiąść tu na dłużej, a nie takich jak ty, którzy znikają na miesiące a potem znowu wracają i tak w kółko oraz przede wszystkim takich, którzy potrafią się zachować Vaniish i man1ek dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChudyByk Napisano 27 Czerwca 2021 #631076 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Vaniish i man1ek dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi