papaSmurf Napisano 3 Kwietnia 2016 #419657 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Nick cheat'era: BRONEK LOWCA STONEG Godzina, data zdarzenia:17;35 Mapa:dd2 #1 Serwer:dd2 #1 Link do demka: http://speedy.sh/PymvD/HLTV-1604031734-de-dust2.dem STEAM_ID/IP cheat'era: STEAM_0:1:26146198 Uzasadnienie:Gracz odpalony, lecz dobrze się kryjący.Można zauważyć w podanych przeze mnie minutach, że ewidentnie czituje. Dziwne też są te stójki paro-sekundowe. Dziwne są też jego statystyki już mówię dlaczego. Na tym demku miał dobre statystyki, lecz na następnej mapie, gdy się kapnął, że jest admin diametralnie zmienił gre. Nie było żadnych postojów ani niczego takiego. Statystyki prawie na minusie, które co chwile resetował.Proszę te demko przejrzeć dokładnie, podane przeze mnie minuty sprawdzić po kilka razy.Pozdrawiam! momenty: min 4:11 min 13;50 min 8;20 min 18:15 min 9;50 min 21:07 min 13 min 21:25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonna give'm a cziken? Napisano 3 Kwietnia 2016 #419734 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 http://multi-head.pl/index.php/topic/86579-bronek-lowca-stoneg/ W tamtej sytuacji nie powinno być ub. Nie dam swojej rozpiski, bo to wskazówka jak się kryć. Tobie Bronek polecam się wziąć za książki, nie za cs. 5:30-6:00 i do widzenia. http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=48133 Czekam na odwołanie +bonus: Syfiasty_Ajmer: 0:33-53; TUSK i PUTIN: 11:40 do końca rundy. Chcecie męczyć oczy to oglądać dalej; NooN: 17:11 i dalej; CHAMSKI_CZITONG: 18:15 i dalej; niggy: 19:26 i dalej (zbanowany na serwerze); PASZA BAJCEPS!!: 20:40 i dalej (zbanowany na serwerze) Fajnie byłoby gdyby ktoś znalazłby ich dane (wszyscy wymienieni w bonusie to gracze nonsteam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Kwietnia 2016 #419738 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek lowca stoneg Napisano 4 Kwietnia 2016 #419775 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 4:11 - wtf? nic kompletnie szczegolnego nie ma, nie wiem po co ten czas jest dodany ? 8:20 - tutaj tak samo co jest niby spalonego? Przeciez widac i slychac +info od czlonka z druzyny, ze w dolnym trupie ubili naszego typa, wiec wiadome ze sie bede tam patrzyl 9:50 - co tutaj dziwnego, bo nie czaje (chodzi o te zatrzymanie na chwile?), jezeli tak to juz tlumacze: po 1 odpisywalem rDK non stop, bo mnie katowal jaki to ja zly cziter jestem. Po drugie pisze info, bo pozyczylem mikro, no i po trzecie, ze tez w czasie gry albo odpisuje znajomym na fejsie albo na steam a jezeli chodzi o skan przez brame, to standard. Zawsze tak robie i tutaj nic dziwnego nie ma 13 - ?? jak juz 12:55 (postaralbys sie chociaz o dokladniejsze czasy jak juz komus rozpisujesz demko) i co tutaj jest dziwnego ? normalne rozgladanie sie na poczatku na brame, pozniej na okno, bo ostatni CT zostali na b przeciez 13:50 - a tutaj przepraszam co jest spalonego? naprawde SUCHY, jezeli dla Ciebie takie cos pod wh podchodzi to ja nie wiem normalnie stoje i patrze. 18:15 - a tutaj nic nie ma, chyba ze chodzi Ci o "CHAMSKI_CZITONG" 21:07 - tutaj tak samo czysto, kompletnie nie czaje wrzucania dema na ktorym nic nie ma, a jezeli w tej cos dziwnego to mnie oswiec, bo dla mnie to normalne zachowanie, lece na zielone i gapie sie na gale pozniej na srodek, a to ze akurat typ wylecial to o niczym nie swiadczy 21:25 - wchodze wcelowany w srodek, bo slyszalem jak wczesniej strzelal z awp, pozniej rzucil granat, wiec tym bardziej mialem pewnosc, ze tam stoi. Co tutaj jest spalonego? ? Prosze o UB, bo ten ban jest zalosny, a tylko trace VIPA, po drugie prosze o zabranie mozliwosci banowania gonna give's me a cziken? z racji tego, ze po prostu nie potrafi tego robic nalezycie. Dam wam rade na przyszlosc, jezeli chcecie takie durne demka wrzucac to lepiej sie powstrzymajcie, bo to nigdzie nie przejdzie, a fakt, ze przeszlo to tutaj mnie przerazil, bo multi-head.pl to jedna z wiekszych serwerownii, wiec tym bardziej liczylem na spotkanie sie z ogarniajacymi ludzmi, ale jednak sie zawiodlem. Jak nie wierzycie to wrzucac na BL, AC, na Cyber, gdziekolwiek chcecie i wszedzie was wysmieja za to demo i za ta rospiske. Na kazdej serwerowni mnie banowano dzisiatki razy, tak samo jak wy robiono mi dema i jakos przypadkowo za kazdym razem bylo czysto Wpiszcie w google to zobaczycie, samemu mialem admina i bylem w UBteam na cs-classic, moze ktos kojarzy i za takie akcje jak te, zegnalo sie z funkcja admina, czy czlonka UBteam. Jeszcze odnosnie gonna give's me a cziken? to jako sedzia masz obowiazek rozpisac mi demo, a nie napisac, ze spalony jestem, bo tak to kazdy potrafi a swoje dygresje na temat czy powinienem czytac ksiazki, czy tez nie zachowaj dla siebie. Jestem pewien, ze wiecej przeczytalem ich od Ciebie. To jest kpina, ze czlowiek majacy ledwie 16 postow dostaje UBteam, gdzie w podaniu napisal, ze nie wie czy dobrze sprawdza ludzi. Macie taka biede, ze bierzecie kogo popadnie, czy to moze jakis znajomy ? http://multi-head.pl/index.php/topic/86579-bronek-lowca-stoneg/i tutaj niby czemu mialbym nie dostac UB? Bo to tez jest bardzo ciekawe ;3 Na koniec pytanie do SUCHEGO i gonna give's me a cziken?: Co wy sobie mysliliscie 1) wrzucajac to beznadziejne demo (na ktorym doslownie nic nie widac) i 2) banujac mnie na podstawie tego smiesznego demka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 4 Kwietnia 2016 #419793 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 4:11 +/- B 8:11 - słychac jak się strzelają w dolnym - poszło info - chyba chodziło o 9:46 12:55 - B - 13:46 leci granat z trupy- spodziewa się , że ktoś będzie skracał - B -18:15 - tu nie bardzo wiem o co chodzi -21:07 +/- B 21:25 - sprawdza czy nie ma kogoś z awupą, potem poleciał granat - B Gonna czekam na rozpiskę, jeśli nie dostarczysz gracz dostanie UB. Za mało na bana. Znalazłam jedną akcje na + B, do której mogłabym się doczepić i jedną na +/-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaSmurf Napisano 4 Kwietnia 2016 Autor #419831 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Jeśli wydałeś mi się podejrzany, mam prawo, w sumie obowiązkiem jest mi Ciebie zgłosić.Jakoś nie przekonuje mnie to, że komuś odpisywałeś, chyba że to jakoś udowodnisz. Po za tym Twoja gra, zachowanie i statystyki diametralnie się zmieniły po tym jak napisaliśmy Tobie, że wstawimy Twoje demko na forum.Wiadomo, można wiedzieć gdzie jest przeciwnik, ale na niektórych sytuacjach na demku wychodzisz idealnie wcelowany w ciało przeciwnika lub wiesz kiedy on wychodzi.Wiadomo, mogę się mylić jestem tylko człowiekiem, dlatego też mam nadzieje, że zostaniesz należycie sprawdzony. Nie przez jedną czy dwie osoby, ale przez każdego czytającego to zgłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Kwietnia 2016 #419844 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Demko czyste :facepalm: jak za takie demka ludzie mają lecieć , to 3/4 serwa dobrych graczy zbanujcie bo akcji nawwet jednej na +B nie ma , słuch myślenie w grze itp. Zamknelem przypadkiem w sumie. Bo widziałem ba a w bansie przed pracą nawet nie zorientowałem. Teraz obejrzałem po powrocie i kaplica. Czyste nie ma mowy wg ,aim nic w sumie. To że gracz lepszy myśli w grze od razu banowac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonna give'm a cziken? Napisano 4 Kwietnia 2016 #419861 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Moja pierwotna rozpiska na podstawie, której zbanowałem: http://d1.hltv.org.pl/srv23577/HLTV-1604031734-de_dust2.dem.zip 5:33 - z zoomem patrzy w lewo; 6:00 - nic nie widać przez te sg, celownik na wysokości modelu; 15:17 - za spadochroniarzem; 16:56 - wyczekuje jak tylko pojawił się ct; 18:26 - celownik na dół; 19:14 - celownik na wysokości modelu; 21:15-25 - jedzie celownikiem po teksturach byle go zobaczyć. http://d1.hltv.org.pl/srv23577/HLTV-1604020010-de_dust2.dem.zip 1:45 - strasznie lami przy wbiciu na b i skan na wysokości modelu; Po obejrzeniu jeszcze 2 razy obydwu demek (całych) jeszcze przed rankiem: demko od suchego: 5:33 - moja nadinterpretacja; często tak robi; 6:00 - wychylał się przez bramę na lewo, więc ciężko byłoby nie modelować. Jedyne co może zastawiać to pewne wyjście z awp; 15:17 - podoba sytuacja co w 5:33; 16:56 - wymiana ognia na b, kontroluje bramę. Cała mapa ogarnięta przez tt, za wyjątkiem b; 18:26 - nadinterpretacja, zwykły strzał w środek; 19:14 - chwile wcześniej pada tt na respie ct; 21:15-25 - w tej akcji wiele zmienia fakt, że padł wcześniej gibon co w ogóle olałem. Demko z odwołania od ss: 1:45 - wystarczy zerkać demko poprzednie w 8:23. On tak sprawdza. Nie ma potrzeby, aby 'podejrzany' pisał odwołanie skoro możecie go w tym miejscu odbanować (no chyba, że tu taka biurokracja). Moja decyzja pochopna i błędna co sam stwierdzam, bo obejrzeniu tych demek jeszcze 2 razy w nocy i jeszcze 2 razy teraz. Zaślepienie spowodowało, że z góry widziałem cię jako czitera (czytać archiwum sb). Dość pechowo dla mnie, że to się dzieje przy pierwszej mojej decyzji na mh. Cóż życie, nie będę płakał z powodu tej kompromitacji. Na koniec odwołam się do dwóch wypowiedzi... bronka i happy'ego. Bronek nie wiń Suchego, bo w tym jego winy akurat nie ma. Ma prawo mieć podejrzenia, a to co się stało jest jedynie moją 'zasługą'. Happy wybacz, ale skoro wspomniałeś coś o 3/4 dobrych graczy to muszę cię zaskoczyć, ale pierwszy mój post był w skardze na twoją decyzję, gdzie odbanowałeś ab (uprzednio zbanowane przez Wandi). Dodam, że rozpiska była na kilkanaście minut, a mi wystarczyły akcje sprzed rozpiski (pierwsze 2 minuty dema). Żeby nie było, że widzę wszędzie cziterów - w zestawie otrzymałem 2 demka na których zupełnie NIC nie było, a połowa załogi ubt potrafiła ocenić dema na bana. Nie mniej jednak jeśli chodzi o obecne zgłoszenie, masz rację i się nawet z tobą zgodzę - kaplica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Kwietnia 2016 #419882 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 ub - co do kwesti @ odpowiedziałem na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Kwietnia 2016 #419883 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi