Damian1337 Napisano 2 Lipca 2021 #631328 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2021 Twój nick podczas gry:Damian1337 Godzina, data zdarzenia: nie wiem ponieważ jak chciałem wejść na serwer to byłem już zbanowany. Mapa: brak STEAM_ID / IP:388368502 Uzasadnienie: Kuzyn wbił/włamał mi się na konto i grał na moim koncie po czym został zbanowany,póżniej chciałem sobie pograć na serwerze i wyskoczyło mi że zostałem zbanowany i nie mogę grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Lipca 2021 #631346 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 @HoLii zapraszam Temat trochę leży, więc proszę o szybką interwencję Odwołanie legalne zaznaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoLii Napisano 3 Lipca 2021 #631355 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Co mogę powiedzieć, gracz 2 mapy pod rząd latał na sgs'ach itd. Niestety nie nagrałam na niego demka, bo myślałam że hltv działa. Dopiero po nałożeniu bana, zauważyłam że jednak nie, więc dowodów nie posiadam johnny nawalony i GAZDI dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian1337 Napisano 3 Lipca 2021 Autor #631359 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Ale to nie ja grałem,tylko ktoś mi wbił/włamał się na konto więc to nie moja wina. GAZDI i RYBSON dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Lipca 2021 #631363 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi