elo elo 350 Napisano 4 Lipca 2021 #631370 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Czy Twoim zdaniem rap idzie w dobrą stronę? Mile widziane uzasadnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALJZK Napisano 4 Lipca 2021 #631373 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Nie wiem, nie słucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 4 Lipca 2021 #631381 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Zależy jak na to spojrzeć, na pewno z pozytywów to większe grono odbiorców - reszta to temat debat i dyskusji elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 4 Lipca 2021 #631387 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Nie ma zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 4 Lipca 2021 #631389 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 Dobrze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 4 Lipca 2021 #631402 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2021 (edytowane) Rap w Polsce wreszcie ewoluuje. Dawno nie było niczego i nikogo, a teraz raperzy pokazują, że są świetnymi poetami: -Quebonafide, Taco Hemingway, Peja, Intruz, Dedis, Słoń. Według wujka google Bedoes jest dobrym polskim raperem, ale ja sie z tym stwierdzeniem nie zgodzę, ponieważ moim zdaniem Bedoes jest dobrym polskiem traperem. Wracając do raperów wyżej wymienieni pogrubioną czcionką mogą pochwalić się: bogatym zasobem słów. Wysoką inteligencją, Bagażem doświadczeń życiowych, "są raperzy, którzy mogą używać prostych rymów, prostego języka, mają taką charyzmę, że rozpie*dalają." Słowa jednego z wymienionych wyżej - Słonia Charyzm. Warto też wspomnieć o raperach którzy są totalnymi kozakami, ale jakoś się nie przebili ich moment nadejdzie, ale jeszcze nie teraz. Myślę, że mogłabym podać więcej argumentów i więcej świetnych polskich raperów, ale kto to będzie czytał? PS: Więcej pytań o muzykę Edytowane 4 Lipca 2021 przez Paulinkaa_ elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi