seqq Napisano 5 Lipca 2021 #631440 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Twój nick podczas gry: seq Godzina, data zdarzenia: dawno temu Mapa: - STEAM_ID / IP: mogę na pw podać ip, amxbans mówi mi jednak, że nie jestem zbanowany lecz na moim normalnym ip połączyć się nie mogę(ss z dołu) Uzasadnienie: Dawno temu jeszcze na poprzednim forum gdzie stało ZE/ZP dostałem bana za obrazę admina na tydzień ale ban na ip został na dłużej(zgaduje, że perm). @man1ek już dawno uznał, że ban minął lecz jako, że nie chciało mi się o tym UB pisać na forum to po prostu siedziałem na hotspocie z telefonu. Jednak teraz mniejszy ping by się przydał to dlatego też o tym pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 7 Lipca 2021 #631519 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Po ssie wnioskuje, że dostałeś flooda z powodu zbyt częstego próbowania połączenia się z serwerem. Jeśli okaże się coś innego winowajcą, sprawą pewnie zajmie się ktoś z właścicieli serwera - poinformuj zwyczajnie w dziale ZM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 7 Lipca 2021 #631520 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi