pemeq #URLOP Napisano 9 Lipca 2021 #631578 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 -Staż na forum dłuższy niż 6 miesięcy; + -Minimum 400 sensownych postów; + -Cierpliwość, dojrzałość, wytrwałość, oraz umiejętność współpracowania w grupie; +/- -Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym; + -Brak aktywnych warnów na swoim koncie; + Imię: Szymon Wiek: 17 Czas spędzony na forum: 6dni 4h z hakiem Doświadczenie w moderowaniu: żadne ale wszystkiego idzie się nauczyć Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Nie lecz sądzę że szybko się tego nauczę Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Tak Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: To zależy od dnia, niedawno wróciłem z urlopu i wracam już z normalną aktywnością po 2/3 godzinki niekiedy więcej a niekiedy niestety mniej ale staram się to odrabiać wieczorami. Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Jestem osobą raczej znaną w progach MultiHeada, zdanie ludzi na mój temat pewnie jest podzielone, niektórzy mnie lubią niektórzy nie, miałem kilka sprzeczek z osobami z mh ale raczej staram się nie ciągnąć tego tematu i unikam takich osób. Niekiedy daje się ponieść emocją ale staram się nad tym panować i myślę że na razie jakoś daje z tym radę chodź jest ciężko ale staram być opanowany. Myślę że dodatkowa para rąk się przyda zawsze chyba do każdej funkcji a że mam teraz wakacje to trochę więcej czasu by się znalazło elo elo 350, kameleonn, Julshi i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 10 Lipca 2021 #631615 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 W sumie, czemu nie? Wymagania spełnia, aktywny przed urlopem był, więc teraz tylko czekać na powrót tej aktywności, w konflikty się nie miesza, poza taką jedną akcją ale to było dawno kmwtw, warnów prawie nie ma (miękka faja ) Nie wiem, jak tam, myślę, że sobie poradzisz jako zielony policjant i godnie mnie zastąpisz w tej jakże ważnej funkcji, bo to już nie jest admin serwera w csie Na ten moment jedyny i najlepszy kandydat -Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym; + W dniu 9.07.2021 o 19:35, pemeqq napisał: ponieść emocją Pozdrawiam, Outside Of Society pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 16 Lipca 2021 #631920 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi