Adi Napisano 14 Lipca 2021 #631808 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Imię: Adrian Wiek: 26 Czas spędzony na forum: 5dni 16h Doświadczenie w moderowaniu: Moderatowałem dawno temu małe forum. Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Tak ale jak już wspomniałem to dawno było i zapomniałem. Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Nie, nigdy. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Zależy, zwykle jak jestem na kompie to mam karte z forum otwarta i powiadomienia włączone na temat nowych tematów z działu ubteam. Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Myśle ze dodatkowa para rak do pracy sie przyda, botów ostatnio więcej i więcej co nie wygląda profesjonalnie, trudno mnie zdenerwować, jestem osobą raczej bezkonfliktową i można ze mną pogadać czy tez podyskutować, staram sie wywiązywać ze swoich obowiązków. Wiem ze brakuje mi te 100 postów ale dostałem błogosławieństwo na napisanie podania. johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniish Napisano 14 Lipca 2021 #631830 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Jestem na tak. Nie znam go za bardzo ale wiem od innych osób że jest taki jak w podaniu Głownie jest miły, pomocny oraz oczywiście rozsądny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 14 Lipca 2021 #631838 Weteran MH Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 jak najbardziej na tak, brac chlopaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Lipca 2021 #631843 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Na Tak Brak wad u tego Pana, a posty to nie jest punkt istotny w rekrutacji. Zaangażowanie na sieci wielkie, a takich ludzi potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 14 Lipca 2021 #631845 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Na tak, Aktywność, wiek jak najbardziej na plus . Żadnych problemów na forum nie stwarzałeś a wręcz przeciwnie - jako jeden z nielicznych korzystałeś z opcji zgłoś post dzięki czemu niektóre rzeczy, których nie zdążyliśmy zauważyć były przez to widoczne i mogliśmy reagować. Powodzenia i pozdrawiam, Ryszard Kalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 16 Lipca 2021 #631915 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 (edytowane) Jestem na tak: +Pracowity +Sumienny +Konto na forum +Wiek +Zaangażowanie na sieci +Cierpliwość to ty masz żelazną (Twoje podejście do innych osób) Moim zdaniem nadajesz się na tę funkcję mam tylko nadzieję, że nie zaniedbasz innych swoich obowiązków. Nie wiem jeszcze jak wygląda u ciebie praca w grupie bo interpretowałam Ciebie bardziej jako indywidualiste, ale zobaczymy. Powodzenia Edytowane 16 Lipca 2021 przez Paulinkaa_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 16 Lipca 2021 #631919 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi